| نویسنده |
پیام |
|
|
e_h_s_a_n
 pezhman_ronaldin
 kam_kaar مرسی..جالب بود..مخصوصا زوزه کشان...
فرار کن بابا....!
|
|
|
Quoting: kam_kaar تو نسل قبلي ها فقط كوثري به درد ميخورد. اما خیلی حاشیه میره این بابا
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
توي خبر ورزشي امروز مطلبي راجع به خياباني و سوتيهاش بود.

|
|
|
|
|
Quoting: kam_kaar توي خبر ورزشي امروز مطلبي راجع به خياباني و سوتيهاش بود. خب میذاشتی اینجا ما هم بخونیم
|
|
|
viirusi
Quoting: viirusi خب میذاشتی اینجا ما هم بخونیم
مگه عكس را نميتوني ببيني. مطلب را اسكن كردم و گذاشتم. مرض كه نداشتم اون جمله خالي را بنويسم رييس :
بيا يك بار ديگه با تام نيل ميذارم.

|
|
|
Quoting: kam_kaar مگه عكس را نميتوني ببيني. مطلب را اسكن كردم و گذاشتم. مرض كه نداشتم اون جمله خالي را بنويسم رييس : بيا يك بار ديگه با تام نيل ميذارم. آها حالا دیدم راستی این مدل عکس گذاشتن میگن خلاف مقررات سایته تو همون کوچیک بذار بچه ها خودشون روش کلیک میکنن و میبینن
|
|
|
viirusi
Quoting: viirusi راستی این مدل عکس گذاشتن میگن خلاف مقررات سایته تو همون کوچیک بذار بچه ها خودشون روش کلیک میکنن و میبینن
ويروسي جون من خودم 2 تا تاپيك عكس را دارم اداره ميكنم.( سحر خانم شما ببينده يكيشون هست). تا حالا بيش از 1500 تا عكس آپلود داشتم.
هميشه هم با تامنيل ميذارم. ولي مطالبي مثل اين كه بايد خونده بشه و يا جدول ليگ را بايد بزرگ گذاشت. موافق نيستي.
تازه براي بزرگ گذاشتن بايد تغيير هم بدم و زحمتش برام بيشتره.
|
|
|
Quoting: kam_kaar ويروسي جون من خودم 2 تا تاپيك عكس را دارم اداره ميكنم.( سحر خانم شما ببينده يكيشون هست). تا حالا بيش از 1500 تا عكس آپلود داشتم. هميشه هم با تامنيل ميذارم. ولي مطالبي مثل اين كه بايد خونده بشه و يا جدول ليگ را بايد بزرگ گذاشت. موافق نيستي. تازه براي بزرگ گذاشتن بايد تغيير هم بدم و زحمتش برام بيشتره میدونم داداش منظورت چیه اینارو کوچیک بذار اما جداول رو بزرگ کن من با سیاوش خودم هماهنگش میکنم 
|
|
|
|
|
بهبه چهخبره اينجا ما يه تاپيك زديم خودمون رفتيم ستاره سهيل شديم.راستي يوسفي هم طرفداره پرسپوليسه تو بازي با صباي قم بهم ثابت شد
دوست دار همه شما...مهدي فوكس
|
|
|
Quoting: mehdi_foxxx990 بهبه چهخبره اينجا ما يه تاپيك زديم خودمون رفتيم ستاره سهيل شديم.راستي يوسفي هم طرفداره پرسپوليسه تو بازي با صباي قم بهم ثابت شد رسیدن بخیر پس
|