| نویسنده |
پیام |
|
|
Arnold68
چه عجب تو ساز مخالف نزدی
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
بهترین : عادل (فقط سر مسابقاتی که یه طرفش بارسلون- برزیل و آرسنال باشه بی طرفی یادش میره، با این که عدل یه لیورپولی ااساسیه) بدترین: ؟؟؟ معلومه بی هیچ شکی خیابانی (وقتی گزارش میکنه...صدای تلویزیون رو میبندم و یا از رایو گوش میکنم و یا ترجیح میدم خودم گزارش کنم )
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Quoting: F_Super6 ترجیح میدم خودم گزارش کنم ) یا خدا اینو باید ببرن تو صدا و سیما گزارشگر بشه
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi یا خدا اینو باید ببرن تو صدا و سیما گزارشگر بشه یه لحظه فکر کن من برم گزارشگر بشم  چه حالی میده..ولی خدائیش از این خیابانی بهتر گزارش میکنم
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Quoting: F_Super6 یه لحظه فکر کن من برم گزارشگر بشم چه حالی میده..ولی خدائیش از این خیابانی بهتر گزارش میکنم شاید.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Quoting: F_Super6 یه لحظه فکر کن من برم گزارشگر بشم چه حالی میده..ولی خدائیش از این خیابانی بهتر گزارش میکنم دقیقا پسر دایی من 3 سالشه از اون بهتر گزارش میکنه
|
|
|
Quoting: viirusi دقیقا پسر دایی من 3 سالشه از اون بهتر گزارش میکنه آقربونش بری.با مزست؟
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Quoting: Arnold68 آقربونش بری.با مزست؟ جیگره خدایی کارش درسته
|
|
|
|
|
فقط فردوسی پور تو فوتبال گزارشگر خوبیه
و تو آویزونviirusi 
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: e_h_s_a_n و تو آویزونviirusi
مرسی 
|