| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: royale_korosh البته خیابانی جدیدا از علیفر بدتر شده. خوب رای هارو بگیر ببین چند چند شدن اینا ها
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi خوب رای هارو بگیر ببین چند چند شدن اینا ها رای ها رو ولش کن. گزارش ها خودش نشون میده
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh رای ها رو ولش کن. گزارش ها خودش نشون میده خدایی تو این جام خیابانی خیلی گند میزد مخصوصا بازی اسپانیا روسیه
|
|
|
|
|
علیفر وحشتناک گزارش میکنه....عادل هم خوبه(بیشتر به خاطر اینکه پرسپولیسیه!!!!!!)
توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
|
|
|
بدترین به نظر من علیفرده اما خیابانی هم در نوع خودش جالبه چون خیلی تابلو معلوم میکنه که طرفدار چه تیمیه اگه بازی هایی که اون گذارش گرش خیلی خودشوتابلو میکنه مخصوصا بازی های بارسلونا رو یه بازی بارسلونا با رئال بود که اون گزارشگرش بود تا اینکه بارسلونا به داروازه رئال نزدیک میشه میگفت یه موقعیت گل چه برسه به اینکه شوت میزدن اگه از کنار نقطه ی کرنر رد میشد میگفت یه موقعیت صد در صد گل اما وقتی اولین گل رئالو زدن بعد از چند لحظه گفت بذار ببینیم انگار گل شده و بعد از اون هم یه بار گفت گل اینکار اون باعث شد من که متوجه گل شدم هیچ هیجانی نداشته باشم.به نظر من وقتی یه گزارشگر بد گزارش میکنه شوروحال بازی رو میگیره
|
|
|
Quoting: shahin_021 بیشتر به خاطر اینکه پرسپولیسیه!!!!!!) اما فکر کنم پرسپولیسی نباشه ؟
|
|
|
Quoting: viirusi اما فکر کنم پرسپولیسی نباشه ؟ عادل استقلالیه از یه منبع معتبر میدونم.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh عادل استقلالیه از یه منبع معتبر میدونم. منم شنیدم اما حیف که خیابانی پرسپولیسی 
|
|
|
|
|
امسالم كه فردوسي پور انتخاب شد بعنوان بهترين گزارشگر
|
|
|
سلام
بهترين: ميرزايي بدترين: خياباني
البته انتخاب من از بين 5 تا گزارشگر اصلي( عادل-مزدك-عليفر-خياباني- يوسفي) بود و ديگه جديدتر ها مثل اسماعيلي( با صداي شبيه جهانگير كوثري) و يا ... را حساب نكردم.
البته عليفر در بسياري مواقع از خياباني بدتره.فكر ميكنه هندبال گزارش ميكنه كه ميگه
در هنگام كرنر مدافعان مركزي بايد به سمت ....
|