| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Sweetie مجبورم کردی بگم جیگر یکی هم هست که بخاطر یووه حاضره به بهرام هم بده اون خودش طرفدار یونتوسه 
ولی بو خمیس خیلی خطرناکه حسن 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran اون خودش طرفدار یونتوسه ولی بو خمیس خیلی خطرناکه حسن
اشکالی نداره
بو خمیس که عالیه حداقل عنابی هست ولی بهرام که کوچنکی هست و فایده ایی نداره 
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
Quoting: Sweetie اشکالی نداره بو خمیس که عالیه حداقل عنابی هست ولی بهرام که کوچنکی هست و فایده ایی نداره پس طعم بهرام رو هم چشیدی 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
|
|
Quoting: iranxiran پس طعم بهرام رو هم چشیدی
تا عرفان جان هست که بهرام رو نمی شه راضی کرد
بهرام می میره برا عرفان جون
فقیر فقرا رو تحویل نمی گیره
|
|
|
Quoting: Sweetie تا عرفان جان هست که بهرام رو نمی شه راضی کرد بهرام می میره برا عرفان جون فقیر فقرا رو تحویل نمی گیره بـــــــــــــــــــــــــــــو خـــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــیـــ ــــــــــــــــــس 
|
|
|
Quoting: iranxiran بـــــــــــــــــــــــــــــو خـــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــیـــ ــــــــــــــــــس
بو خمیس که عاشق آقا عرفیه عاشق ما فقیر فقرا نمی شه 
راستی عرفی راستش رو بگو چند بار تو رو... 
|
|
|
Quoting: Sweetie خمیس که عاشق آقا عرفیه عاشق ما فقیر فقرا نمی شه راستی عرفی راستش رو بگو چند بار تو رو... خره بسه دیگه تاپیک رو منحرف نکنیم 
|
|
|
Quoting: iranxiran خره بسه دیگه تاپیک رو منحرف نکنیم
مواقفم پسر بد 
ولی حقیقتا رئال بهترین و پر طرفدارترینه
9بار قهرمانی در اروپا
31بار قهرمانی در اسپانیا
همه و همه رکورد هستند
|
|
|
|
|
Quoting: Sweetie مواقفم پسر بد

Quoting: Sweetie ولی حقیقتا رئال بهترین و پر طرفدارترینه 9بار قهرمانی در اروپا 31بار قهرمانی در اسپانیا همه و همه رکورد هستند پیف پیف 
|
|
|
Quoting: iranxiran پیف پیف
اون روی... منو نیار بالا آ
|