صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / @@@ نظرسنجی در مورد تیمهای ملی و باشگاهی جهان@@@
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jun 2008 09:25

royale_korosh
داداش یه ویرایش صفحه اولت رو بکن آخه رای ملی من عوض شد

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 18 Jun 2008 16:09

Quoting: viirusi
داداش یه ویرایش صفحه اولت رو بکن آخه رای ملی من عوض شد

تا دیدی کس دیگه ای برده رایت عوض شد فنگول؟

بهار من گذشته شاید...
# : 18 Jun 2008 16:11

نکته ی جالب تیم ملی هلنده که هیچ رایی نیاورده ولی الان همه طرفدارشن.این ملت چرا اینجورین؟یخده تعصب هم بد نیست

بهار من گذشته شاید...
# : 18 Jun 2008 23:38

Quoting: royale_korosh
تا دیدی کس دیگه ای برده رایت عوض شد فنگول؟

آخه یادم اومد من طرفدار انگلیس بودم که نیست حالا فعلا پرتغال

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 24 Jun 2008 18:28

Quoting: viirusi
آخه یادم اومد من طرفدار انگلیس بودم که نیست حالا فعلا پرتغال

پرتغال؟

بهار من گذشته شاید...
# : 25 Jun 2008 18:27

داداش اینو که گفتی فقط دو تیم اصلا درست نیست چون بعضی ها مثل من طرفدار چند تیمن و اصلا بین هیچ کدوم فرقی نمی ذارن
من طرفدار منچستر. رئال.انگلیس.اسپانیا.پرتغالم

# : 25 Jun 2008 20:02

Quoting: CrazySoccer
داداش اینو که گفتی فقط دو تیم اصلا درست نیست چون بعضی ها مثل من طرفدار چند تیمن و اصلا بین هیچ کدوم فرقی نمی ذارن
من طرفدار منچستر. رئال.انگلیس.اسپانیا.پرتغالم

بالاره باید یکی رو بیشتر دوست داشته باشی.
الان در انتقال رونادو به رئال شما طرف منچستر هستی یا رئال؟

یا وقتی پرتغال انگلیس رو در جام جهانی حذف کرد ناراحت شدی یا خوشحال؟این نظر سنجی بیشتر در مورد تعصب نسبت به تیمه نه که هر تیمی بهتر بود طرفدارش بشی.یه فرقایی بین تعصب و دوست داشت با بهتر بودن هست

بهار من گذشته شاید...
# : 26 Jun 2008 22:38

ببین داداش من از اون موقعی که یادم میاد طرفدار این تیما بود و اونقدر تعصب دارم که اگر به لیگ سومم برن یا همش به بازن بازم جونمو واسشون بدم این درست نیست تا کسی اسم یه تیم قهرمانو ببره بگی طرفدار تیم بهتر داش تو کجا بودی اون موقعی که چلسی دو فصل پشت سر هم قهرمان شد و همه مارو مسخره می کردن یا اون موقعی که آرسنال 49 بازی نباخت(البته50 بازی دربرابر ما باخت)یا اون موقعی که رئال دم به دم مربی عوض میکرد و فقط کارش جذب ستاره بود که نتیجه نمی گرفتن یا همین فصل پیش که قهرمانی ما دقیقه ی 90 بود ببین دورسته که دوست داشتن با تعصب فرق میکنه ولی کسی که چیزی رو دوست داره دلیل نمیشه تعصب نداشته باشه راستی میخواستم یه سوال ازت به کنم اگه ناراحت نمی شی .ببخشیدا شما هم مادرتو دوست داری هم پدرت اگه یکی ازت بپرسه کدمو دوست داری می گی هردو اگه بگه کدومو بیشتر بازم میگی فرقی نمیکه این تیما هم مثل پدر مادر من هستن و من باهاشون زندگی میکنم راستی در بارهی اون دو سوال .تنها حالت من ناراحتی از اخراج وین رونی بود.دومی اگه رونالدو به هر تیم دیگه بره ازش متنفر میشدم اما بارفتنش به رئال هیچ مخالفتی ندارم

# : 27 Jun 2008 01:41 | ویرایش بوسیله: royale_korosh

CrazySoccer
داش تو کجا بودی اون موقعی که چلسی دو فصل پشت سر هم قهرمان شد و همه مارو مسخره می کردن یا اون موقعی که آرسنال 49 بازی نباخت(البته50 بازی دربرابر ما باخت)یا اون موقعی که رئال دم به دم مربی عوض میکرد و فقط کارش جذب ستاره بود که نتیجه نمی گرفتن یا همین فصل پیش که قهرمانی ما دقیقه ی 90 بود

من خیلی قبل از این که تو آویزون عضو بشم در فروم های ورزشی زیادی عضو بودم.اون شب که رئال سه هیچ به بارسا باخت چه توهین ها که به ما نشد و چقدر بارساییهای بی جنبه چه حرکاتی که نکردن یا در دنیای واقعی چقدر بارساییها برای من شاخ شدن ولی همچنان طرفدار تیم بودم.متاسفانه اون موقع هنوز فرهنگ فروم نویسی در ایران نبود.کم با بارساییها سر قهرمانی پارسال کل کل نکردم.کم وبلاگ منو هک نکردن.من تیمم رو چه قهرمان بشه و چه نشه بهش تعصب دارم و دوستش دارم .
میخواستم یه سوال ازت به کنم اگه ناراحت نمی شی .ببخشیدا شما هم مادرتو دوست داری هم پدرت اگه یکی ازت بپرسه کدمو دوست داری می گی هردو اگه بگه کدومو بیشتر بازم میگی فرقی نمیکه این تیما هم مثل پدر مادر من هستن و من باهاشون زندگی میکنم راستی در بارهی اون دو سوال .تنها حالت من ناراحتی از اخراج وین رونی بود.دومی اگه رونالدو به هر تیم دیگه بره ازش متنفر میشدم اما بارفتنش به رئال هیچ مخالفتی ندارم

بنظر من درست نیست که فوتبال رو با والدین مقایسه کنیم ولی کلا نگاه هر کسی ممکنه به فوتبال فرق داشته باشه و من مشکلی نمیبینم من از دیدگاه خودم میگم .

بهار من گذشته شاید...
# : 27 Jun 2008 20:30

بازم خوش بحالت چون من ازون موقعی که یادم میاد کل خانواده پدری یا مادری درست مخالف من بودن به خصوص پسر عموهام چون من طرفدار منچستر رئال استقلال بودم اونا طرفدار چلسی بارسا پرسپولیس و چون من کوچکتر بودم همیشه منو میزدن تا طرفدار این تیما بشم از شهرستان بد هر باخت این تیما به من زنگ میزدن و منو مسخره میکردن چه برسه برم شهرستان هالا از تو مدرسه چی بگم که تو کلاس ما دو نفر ومن طرفدار رئالا اون کلاس همه طرفدار بارسا ومن که اصلا اهل دعوا نیستم بعد بردمون برابر اونا یه دعوای حسابی کردیم حالا در بارهی منچستر واستقلال هیچی نمی گم داداش هرکی منو میشناسه میدونه من واسه این تیما حاضرم جونمو بدم (درستکه واسه تیمای ملی این جوری نیست) بهس وبلاگم نشه من واسه اینکه بیوگرافی بازیکنای جدید رئال یا منچستر رو در بیارم با اینکه زبانم خوب نیست با بابیلون ترجمه میکردم کلمه به کلمه ونصف وقت بابیلونم سر این رفت تازه من برای اینکه بین این دوتا تیم فرق نذارم هروقت فوتبال بازی میکنم یه بار منچستر ویه بار رئالو ور میدارم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.