صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / %%%% قوهای سپید برنابئو پرافتخارترین تیم جهان %%%%
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Jun 2008 14:38

Quoting: Kaveh87
مگه کاناوارو رفتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوز نه.ولی بعد از این مصدومیت دیگه فکر نکنم بازیکن فیکس باشه.این فصل هم که برای کهولت سن همش سوتی میداد.باید یه جانشین آماده داشته باشه.اگه رونالدو رو نخریم با یمقدار از پولش کاروالیو رو میخریم.

بهار من گذشته شاید...
# : 8 Jun 2008 14:47

royale_korosh
Quoting: royale_korosh
هنوز نه.ولی بعد از این مصدومیت دیگه فکر نکنم بازیکن فیکس باشه.این فصل هم که برای کهولت سن همش سوتی میداد.باید یه جانشین آماده داشته باشه.اگه رونالدو رو نخریم با یمقدار از پولش کاروالیو رو میخریم

آها
صحبت بود دیِگو diego قرار بود بیاد رئال نفهمیدم چی شد
رونالدینیو به کجا کشید کارش؟؟؟؟با من سیتی داشت قراراداد میبست

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 8 Jun 2008 14:57 | ویرایش بوسیله: royale_korosh

صحبت بود دیِگو diego قرار بود بیاد رئال نفهمیدم چی شد

قضیه ی دیگو و کاکا تحت تاثیر خرید رونالدو قرار گرفته و فعلا همه چیز به تصمیم رونالدو بستگی داره.من که شخصا کاکا رو از هر نظر به رونالدو ترجیح میدم بخصوص الان که آث میلان احتمالابه لیگ قهرمانان نمیرسه.اگه رونالدو نه بگه احتمالا دیگو و هانتلار مهاجم آژاکس و کارسما رو باهم 90 میلیون میخریم.با 10 میلیون باقی مونده هم دفاع وسط آینده دار مثل پپه واسه جانشینی کاناوارو میگیریم .فکر کنم تیم خوبی بشه.حالا بنظر تو کاکا بهتره یا رونالدو؟

بهار من گذشته شاید...
# : 8 Jun 2008 15:15

royale_korosh
قضیه ی دیگو و کاکا تحت تاثیر خرید رونالدو قرار گرفته و فعلا همه چیز به تصمیم رونالدو بستگی داره.من که شخصا کاکا رو از هر نظر به رونالدو ترجیح میدم بخصوص الان که آث میلان احتمالابه لیگ قهرمانان نمیرسه.اگه رونالدو نه بگه احتمالا دیگو و هانتلار مهاجم آژاکس و کارسما رو باهم 90 میلیون میخریم.با 10 میلیون باقی مونده هم دفاع وسط آینده دار مثل پپه واسه جانشینی کاناوارو میگیریم .فکر کنم تیم خوبی بشه.حالا بنظر تو کاکا بهتره یا رونالدو؟

به نظر منم کاکا بهتره
ولی بعید میدونم کاکا بیاد
اگه نیاد به نظرم رونالدو حضورش رو لازم داریم....مثل اون زمانی میشه که فیگو اومد رئال .....اگه زیدان دومی وجود داشت.....
..................
از رونالدینو خبر نداری؟

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 8 Jun 2008 15:25

به نظر منم کاکا بهتره
ولی بعید میدونم کاکا بیاد
اگه نیاد به نظرم رونالدو حضورش رو لازم داریم....مثل اون زمانی میشه که فیگو اومد رئال .....اگه زیدان دومی وجود داشت...

درسته .به یک ستاره نیاز داریم تا توی اروپا قهرمان بشیم.ولی رونالدو زیادی حاشیه داره.در ضمن قیمت هیچ بازیکنی 90 میلیون نیست.ما الان کاکا رو میتونیم راحت با 60 میلیون بخریم.
تااونجا که من خبر دارم رونالدینیو داره با منچستر سیتی مذاکره میکنه.سایت گل چند وقت پیش زده بود میخوان 25 میلیون یورو بخرنش.قیمت واقعا عجیبیه.احتمالا به منچستر سیتی میره و تو لیگ انگلیس حداقل دو سه ماهی مصدوم میشه.شاید هم به چلسی بره برای کارای تبلیغاتی آبرامویچ .به هر حال فعلا همه چیز درحد شایعست .بارسا هم دو سه تا خرید داشته که فقط نیمکتشو پر کرده.

بهار من گذشته شاید...
# : 8 Jun 2008 15:33

مهدی تو کی مدیر شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به هر حال تبریک بابت مدیری

خودمم خبر نداشتم دیشب شدم

اما حیف رونالدو بیاد اونجا

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 8 Jun 2008 15:33

royale_korosh
.بارسا هم دو سه تا خرید داشته که فقط نیمکتشو پر کرده

آره دیرزو شنیدم
قیمت واقعا عجیبیه

آخه میگن از بارسلون انداختنش بیرون اگه اینطور باشه قیمت بازیکن ازاد باید خریده بشه
کاکا رو میتونیم راحت با 60 میلیون بخریم

اگه بیاد که خوبه....چون میگم رئال بیشتر به یه زیدان نیاز داره تا یه فیگو
کاکا خلاقیت و بازیگردانی توی بازیش هست (مثل زیدان) که این بازی گردونی توی رونالدو خیلی خیلی ضعیف تره

# : 8 Jun 2008 15:34

viirusi
Quoting: viirusi
خودمم خبر نداشتم دیشب شدم

مبارکه

# : 8 Jun 2008 15:42

Quoting: viirusi
اما حیف رونالدو بیاد اونجا

همچین میگی اونجا انگار ایرانه.چه کنیم کلفتیم دیگه البته خواست میتونه نیاد ولی بعید میدونم منچستر بتونه این همه پول بپاش بریزه.
آخه میگن از بارسلون انداختنش بیرون اگه اینطور باشه قیمت بازیکن ازاد باید خریده بشه

بالاخره فوق ستاره بود واسه خودش. بنظر من ریکارد خرابش کرد .رید به بازیش.اصلا بلد نبود از بازیکنا بازی بگیره.
اگه بیاد که خوبه....چون میگم رئال بیشتر به یه زیدان نیاز داره تا یه فیگو

کاملا موافقم.جدا از بازی گردانی کاکا اخلاق درست وحسابی داره و کم حاشیه هم هست.
ولی رونالدو هم مزیت هایی داره.هم چپ بازی میکنه و هم راست گلزن هم هست ولی بازم کاکا بهتره

بهار من گذشته شاید...
# : 8 Jun 2008 15:49

royale_korosh
بالاخره فوق ستاره بود واسه خودش. بنظر من ریکارد خرابش کرد .رید به بازیش.اصلا بلد نبود از بازیکنا بازی بگیره

موافقم
کاملا موافقم.جدا از بازی گردانی کاکا اخلاق درست وحسابی داره و کم حاشیه هم هست.
ولی رونالدو هم مزیت هایی داره.هم چپ بازی میکنه و هم راست گلزن هم هست ولی بازم کاکا بهتره

با اینم موافقم...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.