| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Kaveh87 مگه کاناوارو رفتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز نه.ولی بعد از این مصدومیت دیگه فکر نکنم بازیکن فیکس باشه.این فصل هم که برای کهولت سن همش سوتی میداد.باید یه جانشین آماده داشته باشه.اگه رونالدو رو نخریم با یمقدار از پولش کاروالیو رو میخریم.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh هنوز نه.ولی بعد از این مصدومیت دیگه فکر نکنم بازیکن فیکس باشه.این فصل هم که برای کهولت سن همش سوتی میداد.باید یه جانشین آماده داشته باشه.اگه رونالدو رو نخریم با یمقدار از پولش کاروالیو رو میخریم آها صحبت بود دیِگو diego قرار بود بیاد رئال نفهمیدم چی شد  رونالدینیو به کجا کشید کارش؟؟؟؟با من سیتی داشت قراراداد میبست
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
# : 8 Jun 2008 14:57 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: Kaveh87 صحبت بود دیِگو diego قرار بود بیاد رئال نفهمیدم چی شد قضیه ی دیگو و کاکا تحت تاثیر خرید رونالدو قرار گرفته و فعلا همه چیز به تصمیم رونالدو بستگی داره.من که شخصا کاکا رو از هر نظر به رونالدو ترجیح میدم بخصوص الان که آث میلان احتمالابه لیگ قهرمانان نمیرسه.اگه رونالدو نه بگه احتمالا دیگو و هانتلار مهاجم آژاکس و کارسما رو باهم 90 میلیون میخریم.با 10 میلیون باقی مونده هم دفاع وسط آینده دار مثل پپه واسه جانشینی کاناوارو میگیریم .فکر کنم تیم خوبی بشه.حالا بنظر تو کاکا بهتره یا رونالدو؟
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh قضیه ی دیگو و کاکا تحت تاثیر خرید رونالدو قرار گرفته و فعلا همه چیز به تصمیم رونالدو بستگی داره.من که شخصا کاکا رو از هر نظر به رونالدو ترجیح میدم بخصوص الان که آث میلان احتمالابه لیگ قهرمانان نمیرسه.اگه رونالدو نه بگه احتمالا دیگو و هانتلار مهاجم آژاکس و کارسما رو باهم 90 میلیون میخریم.با 10 میلیون باقی مونده هم دفاع وسط آینده دار مثل پپه واسه جانشینی کاناوارو میگیریم .فکر کنم تیم خوبی بشه.حالا بنظر تو کاکا بهتره یا رونالدو؟ به نظر منم کاکا بهتره  ولی بعید میدونم کاکا بیاد اگه نیاد به نظرم رونالدو حضورش رو لازم داریم....مثل اون زمانی میشه که فیگو اومد رئال .....اگه زیدان دومی وجود داشت..... .................. از رونالدینو خبر نداری؟
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: Kaveh87 به نظر منم کاکا بهتره ولی بعید میدونم کاکا بیاد اگه نیاد به نظرم رونالدو حضورش رو لازم داریم....مثل اون زمانی میشه که فیگو اومد رئال .....اگه زیدان دومی وجود داشت... درسته .به یک ستاره نیاز داریم تا توی اروپا قهرمان بشیم.ولی رونالدو زیادی حاشیه داره.در ضمن قیمت هیچ بازیکنی 90 میلیون نیست.ما الان کاکا رو میتونیم راحت با 60 میلیون بخریم. ______________ تااونجا که من خبر دارم رونالدینیو داره با منچستر سیتی مذاکره میکنه.سایت گل چند وقت پیش زده بود میخوان 25 میلیون یورو بخرنش.قیمت واقعا عجیبیه.احتمالا به منچستر سیتی میره و تو لیگ انگلیس حداقل دو سه ماهی مصدوم میشه.شاید هم به چلسی بره برای کارای تبلیغاتی آبرامویچ .به هر حال فعلا همه چیز درحد شایعست .بارسا هم دو سه تا خرید داشته که فقط نیمکتشو پر کرده.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: Kaveh87 مهدی تو کی مدیر شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Quoting: Kaveh87 به هر حال تبریک بابت مدیری خودمم خبر نداشتم دیشب شدم 
اما حیف رونالدو بیاد اونجا
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh .بارسا هم دو سه تا خرید داشته که فقط نیمکتشو پر کرده آره دیرزو شنیدم
Quoting: royale_korosh قیمت واقعا عجیبیه آخه میگن از بارسلون انداختنش بیرون اگه اینطور باشه قیمت بازیکن ازاد باید خریده بشه
Quoting: royale_korosh کاکا رو میتونیم راحت با 60 میلیون بخریم اگه بیاد که خوبه....چون میگم رئال بیشتر به یه زیدان نیاز داره تا یه فیگو کاکا خلاقیت و بازیگردانی توی بازیش هست (مثل زیدان) که این بازی گردونی توی رونالدو خیلی خیلی ضعیف تره
|
|
|
viirusi
Quoting: viirusi خودمم خبر نداشتم دیشب شدم مبارکه 
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi اما حیف رونالدو بیاد اونجا همچین میگی اونجا انگار ایرانه.چه کنیم کلفتیم دیگه البته خواست میتونه نیاد ولی بعید میدونم منچستر بتونه این همه پول بپاش بریزه.
Quoting: Kaveh87 آخه میگن از بارسلون انداختنش بیرون اگه اینطور باشه قیمت بازیکن ازاد باید خریده بشه بالاخره فوق ستاره بود واسه خودش. بنظر من ریکارد خرابش کرد .رید به بازیش.اصلا بلد نبود از بازیکنا بازی بگیره.
Quoting: Kaveh87 اگه بیاد که خوبه....چون میگم رئال بیشتر به یه زیدان نیاز داره تا یه فیگو کاملا موافقم.جدا از بازی گردانی کاکا اخلاق درست وحسابی داره و کم حاشیه هم هست. ولی رونالدو هم مزیت هایی داره.هم چپ بازی میکنه و هم راست گلزن هم هست ولی بازم کاکا بهتره
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh بالاخره فوق ستاره بود واسه خودش. بنظر من ریکارد خرابش کرد .رید به بازیش.اصلا بلد نبود از بازیکنا بازی بگیره موافقم
Quoting: royale_korosh کاملا موافقم.جدا از بازی گردانی کاکا اخلاق درست وحسابی داره و کم حاشیه هم هست. ولی رونالدو هم مزیت هایی داره.هم چپ بازی میکنه و هم راست گلزن هم هست ولی بازم کاکا بهتره با اینم موافقم...
|