صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
%%%% قوهای سپید برنابئو پرافتخارترین تیم جهان %%%%
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
28
.
29
.
>>
نویسنده
پیام
royale_korosh
اعضا
#
: 28 Apr 2008 20:08
Quoting: viirusi
بیام بگم بارسلونا
بیا بگو بارسلونا
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 28 Apr 2008 20:10
یه عکس تیمی زیبا از رئال به مناسبت برد شیرین دیشب
فقط حیف شد ویارئال نباخت والا تو خونه قهرمانی رو جشن میگرفتیم
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 28 Apr 2008 20:12
Quoting: dusk
رئال مادرید3.........اتلتیک بیلبائو0
حال کردی داش امیر تعویض ها رو
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 28 Apr 2008 23:01
بارسلونا
اسپم ...
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 29 Apr 2008 00:32
نتايج كامل اين هفته لاليگا
در شب دوم از هفته سي و چهارم لاليگا صدرنشين جدول مقابل نماينده باسك به پيروزي سه بر صفر دست يافت.
در ديگر بازي هاي مهم شب دوم از هفته سي و چهارم لاليگا ختافه مقابل اتلتيكو مادريد تن به تساوي خانگي داد، والنسيا نيز در مستايا برابر اوساسونا بحران زده به برتري 3 بر صفر رسيد.
نتايج بازي هاي شب دوم از هفته سي و چهارم لاليگا اسپانيا:
اسپانيول يك - رئال ساراگوسا يك
گلها : ريرا 60 براي اسپانيول و اوليويهرا (پنالتي85)براي ساراگوسا
ختافه يك - اتلتيكومادريد يك
گلها : آلبين 14 براي ختافه و آخرو40 براي اتلتيكو مادريد
رئال مايوركا 3 - راسينگ سانتاندر يك
گلها : نونيس 49 و ترخو 83 و گيسا91 براي مايوركا و دوشر(پنالتي 86) براي راسينگ سانتاندر
ركرتيوو اوئلوا 2 - لوانته صفر
گلها : مارتين 10 و كاموناس 42
والنسيا 3 - اوساسونا صفر
گلها : ويا(پنالتي20) و ماتا 52 و خواكين 83
رئال وايادوليد يك - آلمريا صفر
گل : گونسالس 91
رئال بتيس صفر - ويارئال يك
گل : سنا 16
رئال مادريد 3 - اتلتيك بيلبائو صفر
گلها : ساويولا 14 و روبن 74 و هيگواين 77
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 29 Apr 2008 19:24
نه نمیخوای نظر مخالف رو بشنوی
نظر مخالف صد درصد اسم بارسلونا نیست ...اگر درمورد تیمت فلسفه یا چیز جالبی داری بگی بیا اینجا در خدمتیم یعنی اسم بارسلونا؟!این نظر مخالف شد الان...
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 29 Apr 2008 22:46
تاريخ ال داربي كلاسيكو مشخص شد
به نقل از ماركا، چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه و در هفته سي و ششم لاليگا، بازي حساس رئال مادريد و بارسلونا در سانتياگو برنابئو برگزار مي شود.
اين بازي آخرين بازي شب هفتم مي است و ساير بازي ها به صورت همزمان برگزار خواهد شد.
رئال مادريد در هفته سي و پنجم لاليگا براي قهرماني نياز به پيروزي برابر اوساسونا دارد و به احتمال فراوان ال داربي كلاسيكو براي مادريد كاملا تشريفاتي و براي بارسلونا به شدت حساس خواهد بود، چرا كه تداوم در روند كنوني ناكامي ها، امكان دارد اين تيم را از كسب سهميه اروپايي محروم كند
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 29 Apr 2008 22:47
آراگونس: ممكن است رائول را دعوت كنم
به نقل از آس اسپانيا، لوئيس كونسخا آراگونس، سرمربي سابق رئال مايوركا قصد دارد در صورت برآورده شدن انتظاراتش، رائول گونسالس را به تيم ملي فوتبال اسپانيا دعوت كند.
وي در اين خصوص گفت: ممكن است رائول را دعوت كنم چرا كه نه. اگر همان بازيكني شود كه به درد تيم ملي بخورد، او را دعوت مي كنم.
وي ادامه داد: براي من نام بازيكنان مهم نيست؛ بلكه بازي آنها اهميت دارد. اگر كاپيتان رئال مادريد لياقت حضور در تيم ملي را دارد، بايد آن را به من ثابت كند.
آراگونس اظهار داشت: او اخيرا خيلي خوب بازي كرده و قطعا ديدارهاي باقيمانده او را تماشا مي كنم.
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 29 Apr 2008 22:48
ساويولا: شوستر از من عذرخواهي كرد
به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا مهاجم سابق بارسلونا پس از مصدوميت و نيمكت نشيني هاي طولاني مدت مقابل اتلتيك بيلبائو حضوري درخشان داشت.
وي گفت: از شوستر دلخور بودم؛ اما توقع نداشتم پس از بازي از من عذرخواهي كند. واقعا شگفت زده شدم و از اين كه مربي از بازي من راضي است بسيار خوشحال بودم.
وي افزود: در بازيهاي باقيمانده نيز اگر مربي بخواهد بازي مي كنم، چنين نيمكت نشيني را دوست دارم چون مي دانم مربي تيم مرا زير ذرهبين داشته و قدر بازي خوبم را مي داند
بهار من گذشته شاید...
royale_korosh
اعضا
#
: 29 Apr 2008 22:49
فان نيستلروي به پيكار پامپلونا ميرسد
به نقل از رويترز، رود فان نيستلروي، بازيكن سابق منچستر يونايتد از مصدوميت نجات پيدا كرده و به مرز آمادگي كامل رسيده است.
وي ميتواند در بازي حساس رئال مادريد مقابل اوساسونا، تيم بحران زده سيگاندا وارد ميدان شود و در پيروزي منجر به قهرماني سهيم باشد.
رئال مادريد در حالي به مصاف اوساسونا ميرود كه حريفش در ديدار برابر والنسيا متحمل شكست سنگين 3 بر صفر شده است.
بهار من گذشته شاید...
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
28
.
29
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.