| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: royale_korosh همچین میگی اونجا انگار ایرانه.چه کنیم کلفتیم دیگه البته خواست میتونه نیاد ولی بعید میدونم منچستر بتونه این همه پول بپاش بریزه. آره اما بازم بدون اونم منچستر بازم قهرمان میشه
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi آره اما بازم بدون اونم منچستر بازم قهرمان میشه برو پسر.بازم بدون اونم... منچستر وقتی تیمای دیگه ضعیفن قهرمان میشه.خود ما دوبار زدیم حذفتون کردیم.ولی گل لوئیز فیگو عجب گلی بودا...یادش بخیر
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: Kaveh87 با اینم موافقم...

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh برو پسر.بازم بدون اونم... منچستر وقتی تیمای دیگه ضعیفن قهرمان میشه.خود ما دوبار زدیم حذفتون کردیم.ولی گل لوئیز فیگو عجب گلی بودا...یادش بخیر بابا اون سالی که قهرمان شد سال 99 یادته همه تینها خوب بودن هم بارسلون هم رئال
|
|
|
سلام دوستان رئالی عزیزم 
من عاشق رئال عزیز هستم
خیلی خیلی از رئال خوشم میاد
زنده باد رئال مادرید
پرافتخارترین باشگاه دنیا
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
Sweetie
Quoting: Sweetie سلام دوستان رئالی عزیزم من عاشق رئال عزیز هستم خیلی خیلی از رئال خوشم میاد زنده باد رئال مادرید پرافتخارترین باشگاه دنیا دمت گرم خوش اومدی به قول اسپانیاییها ویوا مادرید
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
royale_korosh خوب چه خبر از نقل و انتقالات باشگاهتون
|
|
|
Quoting: viirusi خوب چه خبر از نقل و انتقالات باشگاهتون فعلا چیزی معلوم نیست.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh فعلا چیزی معلوم نیست. راستی مگه لیگشون کی شروع میشه اینا و تا کی وقت نقل و انتقال دارن تو اسپانیا
|
|
|
Quoting: viirusi راستی مگه لیگشون کی شروع میشه اینا و تا کی وقت نقل و انتقال دارن تو اسپانیا اوایل شهریور
بهار من گذشته شاید...
|