| نویسنده |
پیام |
|
|
آراگونس: رائول بهترين بازيكن اسپانيا است
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، لوئيس آراگونس مربي سابق رئال مايوركا، در مورد علت دعوت نكردن رائول به تيم ملي اسپانيا گفت: هنوز فهرست اصلي خود را اعلام نكرده ام. خيلي خوب مي دانم رائول گونسالس بهترين بازيكن اسپانيا است و خواهد بود اما من سبك خاص خودم را دارم و قرار نيست در هر پستي بهترين ها به درد من بخورند. وي ادامه داد: براي انتخاب بازيكنان مستعد بايد تمام شراطي را در نظر بگيرم و در اين مورد تحت هيچ فشاري نيستم.
این آراگونس دیگه داره هرس من رو درمیاره شیطونه میگه پاشو برو بزن...
این نیز بگذرد...
|
|
|
کالدرون:توقف منچستر نماد قدرت لاليگاست
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید گفت:تیم بارسا در بازی چهارشنبه شب در برابر منچستر سزاوار پیروزی بود؛و بارسا نشان داد که لالیگا لیگ قدرتمندی است.
وی در ادامه گفت:لالیگا لیگ بدی نیست و این بازی بارسا جواب محکمی به منتقدان لیگ اسپانیا داد؛بارسا بازی بسیار زیبایی را به نمایش گذاشت و انها بهتر از تیم منچستر بازی کردند؛ چرا که منچستر بهترین تیم انگلیس بود و در صدر لیگ انگلیس قرار داشت.
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh راستی من اسم شما رو هنوز نمیدونم یا شاید هم یادم رفته ؟
همین الان تو تاپیک خودم پست زدی ها کوچیکت امیر
دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
|
|
|
|
|
# : 27 Apr 2008 14:59 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
سال ديگر برای ليگ قهرمانان می جنگيم.
به نقل از آس اسپانيا، سرخيو راموس اظهار داشت: سال ديگر براي ليگ قهرمانان مي جنگيم. امسال در لاليگا جاي خود را محكم كرديم و بايد براي قهرماني در اروپا تلاش كنيم. وي ادامه داد: رئال مادريد در سطح اروپايي خوب كار نكرد. برنامه شوستر در فصل آينده معطوف ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود. راموس در آستانه جدال با اتلتيك بيلبائو عنوان كرد: بايد در تمام بازي هاي باقيمانده به پيروزي برسيم و كاري با ساير نتايج كسب شده نداشته باشيم
[url=real-madrid.ir]منبع [/url]
این نیز بگذرد...
|
|
|
dusk
خیلی خوشبختم امیر جان 
این نیز بگذرد...
|
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh خیلی خوشبختم امیر جان
چاکریم 
اینم یه پستر از رائول و کارلوس

|
|
|
Quoting: dusk چاکریم اینم یه پستر از رائول و کارلوس مرسی داش امیر 
اینم یکی از روبینیو پا طلایی 
این نیز بگذرد...
|
|
|
سلام
royale_korosh
تاپیک جدیدت نو اشتباه شد مبارک
مطالت جالب بود 
Quoting: royale_korosh این دلبسکه عشق من بود یادش بخیر آره چقدرم خوش تیپ بودها 
Quoting: dusk اینم یه پستر از رائول و ... اینطور دوست دارم چون از این برزیلیها اصلا خوشم نمیاد البته به استثنا, چنتاشون 
سپاس
سلام
سرانجام بر فراز قله و كوه ** دو بالم خسته از رنج پريدن ** به خود گفتم كه در اين اوج ديگر ** صدايم را خدا خواهد شنيدن
|
|
|
|
|
ojeparvaz
Quoting: ojeparvaz تاپیک جدیدت نو اشتباه شد مبارک مطالت جالب بود مرسی از شما :خوش اومدی عزیزfl:
Quoting: ojeparvaz آره چقدرم خوش تیپ بودها منظورم مربی گریش بود نه تیپش .Quoting: ojeparvaz اینطور دوست دارم چون از این برزیلیها اصلا خوشم نمیاد البته به استثنا, چنتاشون ببخشید
Quoting: ojeparvaz سپاس سلام خیلی ممنونم 
این نیز بگذرد...
|
|
|
رئال مادرید3.........اتلتیک بیلبائو0

|