| نویسنده |
پیام |
|
|
اوساسونا 0....رئال مادرید2
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
رئال3...............اوساسونا0
دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
|
|
|
Quoting: dusk یه نگاه به صفحه اول بنداز

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
سلام
dusk

Quoting: dusk ojeparvaz Quoting: ojeparvaz سپاهان0.............سایپا1 +5 Quoting: ojeparvaz لیورل پول2............چلسی1 _1 Quoting: ojeparvaz منچستر2.......بارسلونا1+2 -1 Quoting: ojeparvaz پرسپولیس5.......شیرین فراز0 +5 پست های قبل از اعلام مسابقه محسوب نیست
قبول دیگه چرا میزنی؟ 
Quoting: dusk اث میلان..........اینتر میلان پرسپولیس........سایپا بارسلونا...........والنسیا منچستر..........وستهم رئال...............اوساسونا
آث میلان1......3اینتر میلان پرسپولیس3.......1 سایپا بارسلونا2..........0والنسیا منچستر1.........1وستهام رئال مادرید2.......1اوساسونا

سپاس
سلام [b][/b]
ای آفتاب آهسته نه پا در حریم یار من****ترسم صدای پای تو خوابست و بیدارش کند ♥خدايا سپاس...♥
|
|
|
اث میلان 2 .......... اینتر میلان 1 پرسپولیس 3 ........ سایپا 1 بارسلونا 2 ........... والنسیا 2 منچستر 3 .......... وستهم 0 رئال 2 ............... اوساسونا 1
اینم نظر ما داداش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
اث میلان 2 .......... اینتر میلان 1 پرسپولیس 1 ........ سایپا بارسلونا6 ........... والنسیا0 منچستر 4 .......... وستهم1 رئال 2 ............... اوساسونا 1
اینم نتایج
|
|
|
royale_korosh ojeparvaz viirusi

به صفحه اول یه نگاه بندازید
|
|
|
# : 5 May 2008 16:04 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: dusk 5................royale_korosh
ببین امتیاز منفی چه بر سر بهترین پیشگوی انجمن پارس فوتبال آورده
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: dusk 29...............viirusi 23................dusk 17...............ojeparvaz 5................royale_korosh بازم مثل همیشه ویروسی برنده میشه
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: royale_korosh سر بهترین پیشگوی انجمن پارس فوتبال آورده
دادا اینجا لیگ برتر مثل اونجا جام ازادگان نیست که
Quoting: viirusi بازم مثل همیشه ویروسی برنده میشه
هنوز 3 هفته دیگه مونده اختلاف 6 امتیازه .بازی های ما تو خونوست مال شما خارج از خونه 
|