| نویسنده |
پیام |
|
|
سوئد1-اسپانیا 3 یونان 1-روسیه 2
می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
|
|
|
سوئیس0-پرتغال 2 ترکیه0-چک1 لهستان0-کرواسی1 اتریش0-آلمان2 هلند2-رومانی0 فرانسه2-ایتالیا1 یونان 0-اسپانیا 2 روسیه 1-سوئد 1
می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
|
|
|
با عرض سلام به همه دوستان
متاسفانه چند تا مشکل با هم برام ÷یش اومد و نتونستم زود تر از این این onبشم در حال حاضرم جایی هستم که نمی تونم از اینه استفاده کنم.متاسفانه من تا دو هفته دیگه هم نیستم.فقط الان اومدم که بگم تا زمان برگشتنم اجازه هر گونه تغییر در تا÷یک رو بی مهدی می دم تا اگر مایل بود ادامه بازی ها انجام بده
موفق باشید
دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
|
|
|
|
|
سوئیس 0=3 پرتغال
ترکیه 1=1 چک
لهستان 0=2 کرواسی
اتریش 0=2 آلمان
هلند 4=0 رومانی
فرانسه 1=1 ایتالیا
یونان 0=2 اسپانیا
روسیه 1=2 سوئد
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
Sweetie

♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: dusk متاسفانه چند تا مشکل با هم برام ÷یش اومد و نتونستم زود تر از این این onبشم در حال حاضرم جایی هستم که نمی تونم از اینه استفاده کنم.متاسفانه من تا دو هفته دیگه هم نیستم.فقط الان اومدم که بگم تا زمان برگشتنم اجازه هر گونه تغییر در تا÷یک رو بی مهدی می دم تا اگر مایل بود ادامه بازی ها انجام بده ای بابا جای حساس گذاشتی رفتی داداش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
خیل واسم جالبه!فردا اگه ترکیه و چک با هم مساوی بشن،چون تفاضل گلشون برابره،بع از 90 دقیقه بازیشون به پنالتی کشیده میشه! تا حالا پنالتی تو مرحله گروهی ندیده بودم!ولی واقعا چرا امسال اینجوریه؟؟؟؟
××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
|
|
|
Quoting: shahin_021 تا حالا پنالتی تو مرحله گروهی ندیده بودم!ولی واقعا چرا امسال اینجوریه؟؟؟ قانون جدید بید 
|
|
|
|
|
تو این بازی ها بجای تفاضل گل بازی رو در رو ملاکه برای همین اگه ترکیه و چک مساوی می شدند بازی به پنالتی کشیده می شد
|
|
|
Quoting: siahe_sard تو این بازی ها بجای تفاضل گل بازی رو در رو ملاکه برای همین اگه ترکیه و چک مساوی می شدند بازی به پنالتی کشیده می شد اصلا تفاضل گلشون هم برابر بود اما ترکیه ترکوند
|