صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / پیش بینی نتایج بازی ها×××××قهرمان این دوره:مهدی ویروسی×××××
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jun 2008 20:34

سوئد1-اسپانیا 3
یونان 1-روسیه 2

می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
# : 14 Jun 2008 20:35

سوئیس0-پرتغال 2
ترکیه0-چک1
لهستان0-کرواسی1
اتریش0-آلمان2
هلند2-رومانی0
فرانسه2-ایتالیا1
یونان 0-اسپانیا 2
روسیه 1-سوئد 1

می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
# : 14 Jun 2008 20:37

با عرض سلام به همه دوستان

متاسفانه چند تا مشکل با هم برام ÷یش اومد و نتونستم زود تر از این این onبشم در حال حاضرم جایی هستم که نمی تونم از اینه استفاده کنم.متاسفانه من تا دو هفته دیگه هم نیستم.فقط الان اومدم که بگم تا زمان برگشتنم اجازه هر گونه تغییر در تا÷یک رو بی مهدی می دم تا اگر مایل بود ادامه بازی ها انجام بده

موفق باشید

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
# : 14 Jun 2008 20:49

سوئیس 0=3 پرتغال

ترکیه 1=1 چک

لهستان 0=2 کرواسی

اتریش 0=2 آلمان

هلند 4=0 رومانی

فرانسه 1=1 ایتالیا

یونان 0=2 اسپانیا

روسیه 1=2 سوئد

تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
# : 14 Jun 2008 21:22

Sweetie

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 15 Jun 2008 00:03

Quoting: dusk
متاسفانه چند تا مشکل با هم برام ÷یش اومد و نتونستم زود تر از این این onبشم در حال حاضرم جایی هستم که نمی تونم از اینه استفاده کنم.متاسفانه من تا دو هفته دیگه هم نیستم.فقط الان اومدم که بگم تا زمان برگشتنم اجازه هر گونه تغییر در تا÷یک رو بی مهدی می دم تا اگر مایل بود ادامه بازی ها انجام بده

ای بابا جای حساس گذاشتی رفتی داداش

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 15 Jun 2008 02:53

خیل واسم جالبه!فردا اگه ترکیه و چک با هم مساوی بشن،چون تفاضل گلشون برابره،بع از 90 دقیقه بازیشون به پنالتی کشیده میشه! تا حالا پنالتی تو مرحله گروهی ندیده بودم!ولی واقعا چرا امسال اینجوریه؟؟؟؟

××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
# : 15 Jun 2008 12:52

Quoting: shahin_021
تا حالا پنالتی تو مرحله گروهی ندیده بودم!ولی واقعا چرا امسال اینجوریه؟؟؟

قانون جدید بید

# : 16 Jun 2008 01:55

تو این بازی ها بجای تفاضل گل بازی رو در رو ملاکه برای همین اگه ترکیه و چک مساوی می شدند بازی به پنالتی کشیده می شد

# : 16 Jun 2008 01:57

Quoting: siahe_sard
تو این بازی ها بجای تفاضل گل بازی رو در رو ملاکه برای همین اگه ترکیه و چک مساوی می شدند بازی به پنالتی کشیده می شد

اصلا تفاضل گلشون هم برابر بود اما ترکیه ترکوند

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.