| نویسنده |
پیام |
|
|
یه پیشنهاد بازیهای مهم لیگهای اروپایی و ایران رو هر هفته بزار بچه ها پیشبینی کنن و همینجور نمره بده
برد و یا مساوی دقیقا درست:5 امتیاز برد با تفاضل گل درست :3 امتیاز برد درست:1 امتیاز تساوی درست:3 امتیاز

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
پرسپولیس2...........شیرین فراز4 منچستریونایتد3.......بارسلونا0 چلسی2............لیورپول1 سپاهان1............سایپا1
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh یه پیشنهاد بازیهای مهم لیگهای اروپایی و ایران رو هر هفته بزار بچه ها پیشبینی کنن و همینجور نمره بده
اتفاقا منم تو همین فکر بودم ولی می خوام ببینم اسقبال می شه یا نه بعد این کارو بکنم
دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
|
|
|
|
|
Quoting: dusk اتفاقا منم تو همین فکر بودم ولی می خوام ببینم اسقبال می شه یا نه بعد این کارو بکنم 100درصد میشه منم هستم فعلا بین خودمون چندتا بشه تا بعد
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi 100درصد میشه منم هستم فعلا بین خودمون چندتا بشه تا بعد
ok فقط من اخر هفته ها نیستم باید زحمتش بکشی
|
|
|
Quoting: dusk ok فقط من اخر هفته ها نیستم باید زحمتش بکشی حالا تو شروع کن خودش راه میوفته
|
|
|
viirusi
یه نگاه به صفحه اول بنداز ببین خوب شد
|
|
|
Quoting: dusk یه نگاه به صفحه اول بنداز ببین خوب شد چشم حتما
آره خوب شده پس چیز کن بگو واست بنویسن همراه با امتیازبندی اعضا یا بنویسن تو صفحه اول هر هفته آپ میشه
|
|
|
|
|
پرسپولیس 3 ........... شیرین فراز 1
منچستریونایتد 2 ........... بارسلونا 1
لیورپول 0 ............ چلسی 1
سپاهان 0 .......... سایپا 1
اینم از نظر ما
آقا یه پیشنهاد بگو پستهایی که ویرایش شدن رو قبول نمیکنیم
|
|
|
Quoting: viirusi پس چیز کن بگو واست بنویسن همراه با امتیازبندی اعضا یا بنویسن تو صفحه اول هر هفته آپ میشه
اینم فکر خوبی ولی برا شروع چون بین خودمون و هر کی به این تاپیک بیاد صفحه اول و می بینه فکر کنم کافی باشه نظرت چیه؟
|