| نویسنده |
پیام |
|
|
dusk
Quoting: dusk از شنبه دوره جدید که واسه جام ملتهای اروپاست شروع می شه ایول اوکی
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
مش امیر لیست بازیها رو بزار پیش بینی کنیم
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
royale_korosh
اقا فقط یه سوال بازی ها رو روزانه بزارم یا هفته ای؟
دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
|
|
|
|
|
Quoting: dusk قا فقط یه سوال بازی ها رو روزانه بزارم یا هفته ای؟ هفته ای بذار داداش 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi هفته ای بذار داداش
بزار تا شب چند تا دیگه از بچه هام نظرشون بگن چشم
|
|
|
dusk
Quoting: dusk اقا فقط یه سوال بازی ها رو روزانه بزارم یا هفته ای؟ هفته ای بهتره البته چون من ممکنه از چند وقت بعد نباشم شاید یهو دیدید دور اول و یهو پیشبینی کردم
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
اقا فقط یه مسئله دیگه لیست تمام بازی ها باشه یا فقط بازی های مهم (الان نگید این پسره مگه می خواد اپولو هوا کنه اینقدر سوال می پرسه )
|
|
|
dusk
Quoting: dusk اقا فقط یه مسئله دیگه لیست تمام بازی ها باشه یا فقط بازی های مهم (الان نگید این پسره مگه می خواد اپولو هوا کنه اینقدر سوال می پرسه من با همه موافقم
|
|
|
|
|
dusk همه بازیها بصورت مرحله ای بذار
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
پرتغال2...............ترکیه0 اتریش1..............کرواسی1 المان2................لهستان0 رمانی...............فرانسه1 هلند2................ایتالیا2 اسپانیا2.............روسیه1 یونان0................سوئد1

|