| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: n1m4 سلام عموووووووووووو بادهه خوبی عمو؟ سلام مرسی شما خوبی؟ اسمم عمو بده هستن جگر...
Quoting: royale_korosh من ورزش نمیکنم ولی ورزشکاران را چرا

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: n1m4 جانم؟ کارلوس پویول خوده همین رونالدینیو مسی ژاوی اینیستا اینا کجا رشد کردنو شدن غوله فوتبال؟ اولا که تو ابنا که گفتی مسی و رونالدینهو استعداد یابی بارسلون نیستن دوما تو رئال هم استعداد یابی خود باشگاه کم نیست گوتی تورس سالگادو ایکر که از 8 سالگی تو رئال بوده رائول و....
Quoting: n1m4 اولا که بکهام به خاطره بی احترامی به فرگوسن بیرون انداخته شد نیستلروی هم چون پیشنهاده پوله خفن بش داده بودن گذاشت رفت بلاخره فرگوسن دیوید رو انداخت بیرون به نیستلروی هم اصلا پیشنهاد پول خفن نداده بودن فرگوسن خیلی راحت گفت من این بازیکن رو نمیخوام فقط بایرن مونیخ و رئال میخواستنش که اومد رئال
Quoting: n1m4 ببخشید رونالدو اون موقع که اومد رئال بهترین بازیهاشو انجام میداد همچنین وقتی که تو اینتر با روبرتو باجو بود فیگو هم تو سالهای آخر واقعا بد بازی کرد جوری که نیمکت نشین شده بود رونالدو اونموقع که تو بارسلونا بود بهترین بازیاش بود بعد رفت ایتالیا مصدوم شد و دیگه بگا رفت
Quoting: n1m4 اینو که عمرااااااا امسال یا مسیه یا رونالدو خواهیم دید
Quoting: n1m4 ای ببم جان خوب رئال این همهههههههههه پشتوانه ی مالی و تبلیغاتی داره ولی بارسلون بدون این چیزا داره این همه کارای خیریه می کنه نه بالام جان بارسلون هم کم پول نداره
Quoting: n1m4 مخلصه داش کوروش هم هستی آقایی
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
amo bade

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
# : 3 Mar 2008 20:27 | ویرایش بوسیله: aiwa
اولا رسیدن بخیر. دوما من هم تماشاچی.

پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
Quoting: amo bade سلام مرسی شما خوبی؟ اسمم عمو بده هستن جگر.. اون الفش زیادی بود  ببخشید عمو بده عسیس 
royale_korosh ما مخلصیم
غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
|
|
|
aiwa خوش اومدی جیگر 
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
aiwa سلامممممممممم نلیکککککککککک چطولی شما ؟ می خوشی؟
|
|
|
royale_korosh آقا من برم یه ذره به تاپیکا اونور برسمو بیام  فعلا
|
|
|
|
|
n1m4
Quoting: n1m4 آقا من برم یه ذره به تاپیکا اونور برسمو بیام فعلا چاکرم برو به سلامت
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
کوروش صبر کن ساوش بیاد بخش ورزشی بزنه بترکونیمش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|