| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: royale_korosh معلومه بازیای رئالو نمیبینی دیگه اتفاقا همرو می بینم 
Quoting: royale_korosh بجز باپتیستا همه تو رئال فوتبال ناب بازی میکنن جدی فک می کنی اون بازیه تراکتوریه کاپیتانتون رائول اصا با بازیه مثلا اتوو و زونالدینیو قابل مقایسست؟
Quoting: royale_korosh فقط من تو بارسلون دکو رو قبول دارم که اونم ریدید توش معلومه بازیا بارسلون رو نمی بینی دیگه
Quoting: royale_korosh رم که سهله منچسترش هم نمیتونه مارو حذف کنه بله بله ملتفتم ببینم تو 4-5 سال قبل چن بار جام باشگاهارو بردین؟ 
Quoting: royale_korosh البته امسال تو انگلیس من آرسنال رو بیشتر قبول دارم حیف که اسم ورزشگاهش تخمیه چنتا خورد از منچستر؟  فک کنم یه 4-5 تایی خورد تو همین بازی 3 هفته پیش 
غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
|
|
|
Quoting: royale_korosh ویست بار میگه تازه میگه بلشغید آقال فلدولشی پولش
 خدا خفت نکنه کلی خندیدم  ولی خدایی بده پشت سره بدبخت حرف بزنیم 
|
|
|
Quoting: n1m4 اتفاقا همرو می بینم پس باید بدونی ما پارسال کاپلو رو برای تاکتیکای دفاعی پرتابلش کردیم
Quoting: n1m4 جدی فک می کنی اون بازیه تراکتوریه کاپیتانتون رائول اصا با بازیه مثلا اتوو و زونالدینیو قابل مقایسست؟ رائول تراکتوریه مشتی رائول حرف نداره چیپاش نظیر نداره موقعیتایی رو گل میکنه که اتوئو خوابشم نمیبینه در ضمن اخلاقی داره که هیچ بازیکنی تو دنیا نظیرشو نداره اینو که نمیتونی تکذیب کنی درسته
Quoting: n1m4 معلومه بازیا بارسلون رو نمی بینی دیگه بلا نسبت شما اکثرا میبینم بخصوص این بازی با اتلتیکو که دفاعتون ریده بودQuoting: n1m4 بله بله ملتفتم ببینم تو 4-5 سال قبل چن بار جام باشگاهارو بردین؟ چرا 5-4 سال قبل بگو 1 سال قبل بگو کلا چندتا جام بردین هر تیمی یه دوران افتی داره جگر
Quoting: n1m4 چنتا خورد از منچستر؟ فک کنم یه 4-5 تایی خورد تو همین بازی 3 هفته پیش زیاد تو انگلیس تعصب ندارم گور بابای آرسنال
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: n1m4 خدا خفت نکنه کلی خندیدم ولی خدایی بده پشت سره بدبخت حرف بزنی بزار برینه تو تیم اونموقع میبینی حق داریم حرف بزنیم 
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh پس باید بدونی ما پارسال کاپلو رو برای تاکتیکای دفاعی پرتابلش کردیم خوب دقیقا مشکلتون اینه که با آوردن این یارو بازم مشکله بازی کردنه نابه فوتبالتون درست نشد اون موقع که سلطان زیدان و رونالدو و فیگو و اینا بودن باز یه چیزی ولی الان 3-4 ساله واقعا از بازیهای رئال اصا خوشم نمیاد
Quoting: royale_korosh رائول تراکتوریه مشتی رائول حرف نداره چیپاش نظیر نداره موقعیتایی رو گل میکنه که اتوئو خوابشم نمیبینه در ضمن اخلاقی داره که هیچ بازیکنی تو دنیا نظیرشو نداره اینو که نمیتونی تکذیب کنی درسته اخلاقشو که شنیدم عالیه ولی من دارم در مورده ناب بازی کردن بحث می کنم به نظرم رائول یه 4-5 سالی هست دیگه عمره فوتبال قشنگ بازی کردنش تموم شده
Quoting: royale_korosh بلا نسبت شما اکثرا میبینم بخصوص این بازی با اتلتیکو که دفاعتون ریده بود آره خداییش اون بازی من انقد حرص خوردم که حد نداشت 
Quoting: royale_korosh چرا 5-4 سال قبل بگو 1 سال قبل بگو کلا چندتا جام بردین هر تیمی یه دوران افتی داره جگر شما یه سال پیش جام قهرمانان بردین؟ 
Quoting: royale_korosh زیاد تو انگلیس تعصب ندارم گور بابای آرسنال
عخش است منچستر من از بچگیم منچستری بودم اصا کلا فقط فوتباله انگلیس رو می دیدم بعد که بزرگتر شدیم دیدیم مثکه فوتباله اسپانیا و ایتالیا هم بد نیست ولی خوب همگان می دونن که فوتباله باشگاهیه انگلیس از همه ی کشورا یه سرو گردن بالاتره به هر حال تو ایتالیا مه اینترو خیلی دوست دارم ولی تو اسپانیا قبله اینکه بارسایی بشم بازیهارو که نگا می کردم از بازیهای رئال خوشم میومد تا اینکه بکهام که هنوز به عنوان بهترین ضربه آزاد زن دنیا دوسش دارم اومد رئال از اون موقع بود که فهمیدم رئال فقط بازی کن می خره و هیچ کاری برای تربیته بازیکناش نمی کنه همینچوری بازیکن می خرید رئال واقعا بکهام اگه تو منچستر می موند به قوله بزرگی تبدیل می شد ولی رئال بازیه همرو خراب کرد از جمله فیگو رونالدو رو به هر حال از اون موقع که دیگه رونالدینیو اومد به بارسا ما بارسایی شدیم خفن مخصوصا که دیگه بعدشم مسی اومدو ترکوند خداییش امسال یا مسی بهترین بازیکنه جهان می شه یا کریس رونالدو واقعا پارسال حقه کاکا نبود آخه کلا یه بند گند می زنه موندم چجوری بش دو تا کاپ دادن خلاصه اینم بگم که بارسلونا تنها تیمه چه باشگاهی چه هر چی دیگه یعنی کلا تنها تیمه فوتبال تو جهانه کی از بدو تاسیس تا الان حتی یک بار رو پیراهنش آرم تبلیغاتی نبوده می بینین که الان هم ماله یونیسفه باشگاه به این می گن
|
|
|
Quoting: royale_korosh بزار برینه تو تیم اونموقع میبینی حق داریم حرف بزنی

|
|
|
Quoting: n1m4 خوب دقیقا مشکلتون اینه که با آوردن این یارو بازم مشکله بازی کردنه نابه فوتبالتون درست نشد اون موقع که سلطان زیدان و رونالدو و فیگو و اینا بودن باز یه چیزی ولی الان 3-4 ساله واقعا از بازیهای رئال اصا خوشم نمیاد خواب نیاد
Quoting: n1m4 اخلاقشو که شنیدم عالیه ولی من دارم در مورده ناب بازی کردن بحث می کنم به نظرم رائول یه 4-5 سالی هست دیگه عمره فوتبال قشنگ بازی کردنش تموم شده اتفاقا این فصل از بهترین گلزن شما بهتر گلزده تازه تو از یه مهجم 31 ساله چه انتظاری داری هنوزم تو اروپا رکورد داره
Quoting: n1m4 آره خداییش اون بازی من انقد حرص خوردم که حد نداشت بخور برات خوبه
Quoting: n1m4 شما یه سال پیش جام قهرمانان بردین؟ ببخشید منظورم 10 سال پیش بود
Quoting: n1m4 از اون موقع بود که فهمیدم رئال فقط بازی کن می خره و هیچ کاری برای تربیته بازیکناش نمی کنه همینچوری بازیکن می خرید رئال بارسلون هم از این کارا نمیکنه کلا باشگاهای اسپانیا اینجورین
Quoting: n1m4 واقعا بکهام اگه تو منچستر می موند به قوله بزرگی تبدیل می شد ولی رئال بازیه همرو خراب کرد فراموش نکن فرگوسن نامرد مجبورش کرد که بره مثل نیستلروی
Quoting: n1m4 از جمله فیگو رونالدو رو رونالدو که خراب بود از اول تو اینتر خراب شد فیگو هم که تو رئال دو بار بهترین بازیکن جهان شد و بعدشم خودش خواست فوتبال ایتالیا رو تجربه کنه واسه همین جدا شد
Quoting: n1m4 خداییش امسال یا مسی بهترین بازیکنه جهان می شه یا کریس رونالدو به اون ربطی نداره کسی بهترین بازیکن میشه که تیمش قهرمان بشه فیفا واقعا به بهترین بازی نگا نمیکنه والا سال پیش رونالدو بهترین بود اگه رئال قهرمان بشه تو اروپا شک نکن به روبینیو میدن
Quoting: n1m4 خلاصه اینم بگم که بارسلونا تنها تیمه چه باشگاهی چه هر چی دیگه یعنی کلا تنها تیمه فوتبال تو جهانه کی از بدو تاسیس تا الان حتی یک بار رو پیراهنش آرم تبلیغاتی نبوده می بینین که الان هم ماله یونیسفه باشگاه به این می گن اینا همش جیب خالی پز الیه مثلا میخواد با این کار بگه ماهم داداییم واسه خودمون والا هیچ باشگاهی مثل رئال درامدش رو صرف امور خیریه نمیکنه
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
من اهل فوتبال نیستم ولی فوتبالیست ها رو دوست دارم...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade من اهل فوتبال نیستم ولی فوتبالیست ها رو دوست دارم... سلام عمو یاد سخنی از یکی از بزرگان شهر افتادم من ورزش نمیکنم ولی ورزشکاران را چرا 
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh بارسلون هم از این کارا نمیکنه کلا باشگاهای اسپانیا اینجورین جانم؟ کارلوس پویول خوده همین رونالدینیو مسی ژاوی اینیستا اینا کجا رشد کردنو شدن غوله فوتبال؟
Quoting: royale_korosh فراموش نکن فرگوسن نامرد مجبورش کرد که بره مثل نیستلروی اولا که بکهام به خاطره بی احترامی به فرگوسن بیرون انداخته شد نیستلروی هم چون پیشنهاده پوله خفن بش داده بودن گذاشت رفت
Quoting: royale_korosh رونالدو که خراب بود از اول تو اینتر خراب شد فیگو هم که تو رئال دو بار بهترین بازیکن جهان شد و بعدشم خودش خواست فوتبال ایتالیا رو تجربه کنه واسه همین جدا شد ببخشید رونالدو اون موقع که اومد رئال بهترین بازیهاشو انجام میداد همچنین وقتی که تو اینتر با روبرتو باجو بود فیگو هم تو سالهای آخر واقعا بد بازی کرد جوری که نیمکت نشین شده بود
Quoting: royale_korosh به اون ربطی نداره کسی بهترین بازیکن میشه که تیمش قهرمان بشه فیفا واقعا به بهترین بازی نگا نمیکنه والا سال پیش رونالدو بهترین بود اگه رئال قهرمان بشه تو اروپا شک نکن به روبینیو میدن اینو که عمرااااااا امسال یا مسیه یا رونالدو
Quoting: royale_korosh اینا همش جیب خالی پز الیه مثلا میخواد با این کار بگه ماهم داداییم واسه خودمون والا هیچ باشگاهی مثل رئال درامدش رو صرف امور خیریه نمیکنه ای ببم جان خوب رئال این همهههههههههه پشتوانه ی مالی و تبلیغاتی داره ولی بارسلون بدون این چیزا داره این همه کارای خیریه می کنه amo bade سلام عموووووووووووو بادهه خوبی عمو؟
 royale_korosh مخلصه داش کوروش هم هستیم
|