| نویسنده |
پیام |
|
|
بفرما
 سیگاری نیستی

این نیز بگذرد...
|
|
|
royale_korosh سلام کوروش خان کبیر خوبی آقا؟ سلامتی خبری نیست می گم با کدوم رو فعلا از بارسا حرف بزنم؟  چقد دو شب پیش بد باخت اعصابمون به فاکه فنا رفت خدایی ولی با این حال اینجا اعلام می کنم البته با پررویی تمام که : بارسا امسال قهرمانی جام باشگاه ها اروپا و لالیگا رو کسب خواهد کرد شک نکنید  البته از طرفدارای منچستریه دو آتیشه هم هستم خفنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ 
غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
|
|
|
Quoting: royale_korosh سیگاری نیستی سیگاری که نیستیم ولی قل قلو چاق کن تا یه حالی ببریم اساسی بشینیم نود رو هم ببینیم 
|
|
|
|
|
Quoting: n1m4 سلام کوروش خان کبیر خوبی آقا؟ مقسی میگذره...
Quoting: n1m4 می گم با کدوم رو فعلا از بارسا حرف بزنم شما بارساییا که تو رو کم نمیاوردید
Quoting: n1m4 چقد دو شب پیش بد باخت شخصیت قهرمانی نداره دیگه ما بفرما زدیم گفتیم بیا این جام ولی از حول جام افتاد تو دیگ
Quoting: n1m4 اعصابمون به فاکه فنا رفت خدایی
Quoting: n1m4 ولی با این حال اینجا اعلام می کنم البته با پررویی تمام که : بارسا امسال قهرمانی جام باشگاه ها اروپا و لالیگا رو کسب خواهد کرد جک سال 
بارسا فعلا بره زور بزنه شاید قهرمان جام حذفی شد
Quoting: n1m4 البته از طرفدارای منچستریه دو آتیشه هم هستم خفنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ حالا منچستر یه چیزی
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: n1m4 سیگاری که نیستیم ولی قل قلو چاق کن تا یه حالی ببریم اساسی بشینیم نود رو هم ببینیم ایول 
این نیز بگذرد...
|
|
|
امشب حتما علی دایی رو میارن جان چه شبی شود امشب سوژهمون جور شد 
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh شما بارساییا که تو رو کم نمیاوردید
Quoting: royale_korosh شخصیت قهرمانی نداره دیگه ما بفرما زدیم گفتیم بیا این جام ولی از حول جام افتاد تو دیگ
Quoting: royale_korosh جک سال داداش خدایی تیمتون شده یه بار مثه ما خشنگ بازی کنه؟ نه خدایی شده؟ اصا به جز اون گوتی دیگه بازیکنی دارین که بتونه فوتباله ناب بازی کنه؟ ولی ما چی؟ رونالدینیو مسی بویان کرکیچ دوس سانتوز اتوو آنری ژاوی دکو خدایی همشون بازیکنای تکنیکیه خفنن با بازیه خشنگ ضمنا بازم شک نکن که ما قهرمانیم 
Quoting: royale_korosh بارسا فعلا بره زور بزنه شاید قهرمان جام حذفی شد شما زور بزنید ببینم این فصل یه دونه جام هم می تونین ببرین؟ این هفته که ایشالا از لیک قهرمانان اوت می شید توسط روم

Quoting: royale_korosh حالا منچستر یه چیزی منچستر خداستتتتتتتتتتتتتتتتت مخصوصا سر الکس
|
|
|
Quoting: royale_korosh ایول
Quoting: royale_korosh امشب حتما علی دایی رو میارن جان چه شبی شود امشب سوژهمون جور شد
 آقا خدایی مسابقه بزاریم ببینیم چند بار می گه : ببخشید آقای فردوسی پور

|
|
|
|
|
Quoting: n1m4 داداش خدایی تیمتون شده یه بار مثه ما خشنگ بازی کنه؟ نه خدایی شده؟ معلومه بازیای رئالو نمیبینی دیگه
Quoting: n1m4 اصا به جز اون گوتی دیگه بازیکنی دارین که بتونه فوتباله ناب بازی کنه؟ بجز باپتیستا همه تو رئال فوتبال ناب بازی میکنن
Quoting: n1m4 ولی ما چی؟ رونالدینیو مسی بویان کرکیچ دوس سانتوز اتوو آنری ژاوی دکو خدایی همشون بازیکنای تکنیکیه خفنن با بازیه خشنگ فقط من تو بارسلون دکو رو قبول دارم که اونم ریدید توش
Quoting: n1m4 ضمنا بازم شک نکن که ما قهرمانیم

Quoting: n1m4 شما زور بزنید ببینم این فصل یه دونه جام هم می تونین ببرین؟ این هفته که ایشالا از لیک قهرمانان اوت می شید توسط روم رم که سهله منچسترش هم نمیتونه مارو حذف کنه
Quoting: n1m4 منچستر خداستتتتتتتتتتتتتتتتت مخصوصا سر الکس البته امسال تو انگلیس من آرسنال رو بیشتر قبول دارم حیف که اسم ورزشگاهش تخمیه
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: n1m4 آقا خدایی مسابقه بزاریم ببینیم چند بار می گه : ببخشید آقای فردوسی پور دویست بار میگه تازه میگه بلشغید آقال فلدولشی پولش
این نیز بگذرد...
|