| نویسنده |
پیام |
|
|
فقط رئال..... اگه داوید ویا بیاد،معرکه میشه
××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
|
|
|
shahin_021
Quoting: shahin_021 اگه داوید ویا بیاد،معرکه میشه داوید ویا به رائول توهین کرده باید اولا جلوی سلطان به خاک بیفته و طلب بخشایش کنه
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh داوید ویا به رائول توهین کرده اصلا به قیافش نمیخوره که اینقدرخراب باشه تا به کاپیتان رائول توهین کنه....
Quoting: royale_korosh باید اولا جلوی سلطان به خاک بیفته و طلب بخشایش کنه نه نه نه دیگه بخشش مورد قبول واقع نمیگیره
××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
|
|
|
|
|
Quoting: shahin_021 اصلا به قیافش نمیخوره که اینقدرخراب باشه تا به کاپیتان رائول توهین کنه.... آدم تازه به دوران رسیده ایه حتی خوشحالی رائول بعد از گل رو هم تقلب کرده بود و شماره هفت تیم ملی رو که برای رائول بود رو دزدیده بود...
Quoting: shahin_021 نه نه نه دیگه بخشش مورد قبول واقع نمیگیره به هر حال اگه بیاد به خاک بیفته شاید یه 30 میلیونی حرومش کردیم
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh به هر حال اگه بیاد به خاک بیفته شاید یه 30 میلیونی حرومش کردیم میگن میخواد واسه فصل 2022 بیاد ایران 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi میگن میخواد واسه فصل 2022 بیاد ایران چه ربطی داشت؟
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh چه ربطی داشت؟ هیچی گفتم روش دعوا نکنین
|
|
|
یا الله.سلام.کجایی صاب خونه.مهمون نمیخوای؟ خوبی کورش خان؟خوش میگذرونی؟چه خبرا؟خیلی دلمون برات تنگولیده بود.تابستونی در خدمتیم .فعلا.
یادمان باشد که اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
# : 14 Jul 2008 02:43 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
joker_2006 سلام ببین کی اینجاست داش علی گل  چوری عزیز کنکور داشتی؟ خوب دادی؟
Quoting: joker_2006 خوبی کورش خان؟خوش میگذرونی؟چه خبرا؟خیلی دلمون برات تنگولیده بود.تابستونی در خدمتیم .فعلا. دمت گرم خوبم ولی جدیدا کمتر میام تو آویزون باز حالا تو اومدی تشویق شدم به موندن
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: joker_2006 یا الله.سلام.کجایی صاب خونه.مهمون نمیخوای؟ خوبی کورش خان؟خوش میگذرونی؟چه خبرا؟خیلی دلمون برات تنگولیده بود.تابستونی در خدمتیم .فعلا. بابا ایول رسیدن بخیر بچه درسخون
|