| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: viirusi خوب راجع به رونالدو و روبینهو اینجا بحث بشه بهتره از چه نظر؟
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh از چه نظر؟ اول سبک بازی و نوع پستشون
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
|
|
|
Quoting: viirusi اول سبک بازی و نوع پستشون من میگم روبینیو کمتر از رونالدو نیست تکنیکش خیلی بهتر از رونالدوئه سرعتش کمتره.
این نیز بگذرد...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh من میگم روبینیو کمتر از رونالدو نیست تکنیکش خیلی بهتر از رونالدوئه سرعتش کمتره. اره هرکدومشون یه سری خصوصیتهای منحصر به فرد دارن
|
|
|
Quoting: viirusi اره هرکدومشون یه سری خصوصیتهای منحصر به فرد دارن در کل روبینیو چیزی از رونالدو کم نداره
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh در کل روبینیو چیزی از رونالدو کم نداره چرا قیافش خیلی کم داره 
|
|
|
Quoting: viirusi چرا قیافش خیلی کم داره مگه چشه حتما باید مثل رونالدو بچه خوشگل باشه تا دل مدیر باشگاه رئالو ببره و بخاطرش 100 میلیون یورو پول بیسر زبون رو بریزن تو حلقوم منچستریهای مفت خور
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh مگه چشه حتما باید مثل رونالدو بچه خوشگل باشه تا دل مدیر باشگاه رئالو ببره و بخاطرش 100 میلیون یورو پول بیسر زبون رو بریزن تو حلقوم منچستریهای مفت خور فعلا که میخوان بریزن اما رفت زیر تیغ جراحی فکر کنم کنسل بشه
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi فعلا که میخوان بریزن اما رفت زیر تیغ جراحی فکر کنم کنسل بشه نه این رامون رو من میشناسم عاشق رونالدو شده.خدا لعنت کنه این منچسترو هرچی بازیکن مصدوم داره میفروشه به ما.فن گل هم مصدوم بود...
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh نه این رامون رو من میشناسم عاشق رونالدو شده.خدا لعنت کنه این منچسترو هرچی بازیکن مصدوم داره میفروشه به ما.فن گل هم مصدوم بود...
خدایی رونالدو بیاد رئال مطمئن باش ریده
|