| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sexnasa2008 اره تو مخالفی؟ معلومه که آره جالب اینجاست کلمنته حاضر نشد بیاد تو ایران زندگی کنه بعد آقایون دم از دل بوسکه میزدند این علی دایی هیچی از فوتبال سرش نمیشه تنها مربی که تو ایران علم فوتبال داره افشین قطبیه
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh معلومه که آره جالب اینجاست کلمنته حاضر نشد بیاد تو ایران زندگی کنه بعد آقایون دم از دل بوسکه میزدند هیچ مربی که ملیتش چیزی دیگه ای هست تو کشور ثالث زندگی نمیکنه  چه کلمنته چه کاپلو چه لیپی و..................
اما کلمنته هیچ وقت نگفت که فقط برا اردو یا بازیها میام ایران گفت من موقعی میام که تیم دستم باشه اردو بازی و هر برنامه ای دیگه موضوع اقامت بهونه بود
Quoting: royale_korosh تنها مربی که تو ایران علم فوتبال داره افشین قطبیه موافقم تا حد خیلی زیادی اما به نظرم دایی میتونه موفق باشه
تمام.
|
|
|
Quoting: royale_korosh نه اصلا بحث بازی مطرح نیست اینجا ما بیشتر بحث فوتبالی (چون خودم علاقه ی زیادی به این بحث دارم اما باشگاه بزنید که بهتره! با هم مسابقه میدید برد و باخت میزنید! خنده بیشتری هم داره! من فکر کردم این تایپیک برای شوخی زده شده به همین خاطر اینطور برداشت کردم.
Quoting: royale_korosh البته اگه پایه بودن تیم تشکیل میدیم حالا ببینیم چی میشه علی دایی رو هم میاریم سرمربی

remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
|
|
# : 3 Mar 2008 15:50 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: sexnasa2008 هیچ مربی که ملیتش چیزی دیگه ای هست تو کشور ثالث زندگی نمیکنه چه کلمنته چه کاپلو چه لیپی و.................. الان کاپلو که تو انگلیس زندگی میکنه
Quoting: sexnasa2008 اما کلمنته هیچ وقت نگفت که فقط برا اردو یا بازیها میام ایران گفت من موقعی میام که تیم دستم باشه اردو بازی و هر برنامه ای دیگه موضوع اقامت بهونه بود کلا به قول علی دایی : یه کشایی هلشتن که اپ نلومدن کلشمنته به ایلان لشود میبرن 
بالحن دایی بخونید
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
# : 3 Mar 2008 15:51 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: Heart_Ace اما باشگاه بزنید که بهتره! با هم مسابقه میدید برد و باخت میزنید! خنده بیشتری هم داره! من فکر کردم این تایپیک برای شوخی زده شده به همین خاطر اینطور برداشت کردم.
 فکر کنم منتقل بشه به بخش کل کل
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh این علی دایی هیچی از فوتبال سرش نمیشه تنها مربی که تو ایران علم فوتبال داره افشین قطبیه سر چی بحث میکنید؟ بابا فوقش چیزی نمیخواد بشه که! ایران یه دوره دیگه از جام جهانی عقب میفته میره برای 2014 
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
Quoting: royale_korosh الان کاپلو که تو انگلیس زندگی میکنه نه ......کاملا تو انگلیس نیست  سفر میکنه ولی یه چیزی رو باید در نظر گرفت فاصله شمال تا جنوب اروپا باقطار شاید به 3 ساعت نکشه  طبیعی هستش که مربی راحت باشه تو رفت و امد
Quoting: royale_korosh یه کشایی هلشتن که اپ نلومدن کلشمنته به ایلان لشود میبرن

تمام.
|
|
|
Quoting: Heart_Ace سر چی بحث میکنید؟ بابا فوقش چیزی نمیخواد بشه که! ایران یه دوره دیگه از جام جهانی عقب میفته میره برای 2014 کاشکی مسئله ی ما فقط ایران بود حالا صبر کن دو سه تا از این بچه ها بیان 
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: Heart_Ace ایران یه دوره دیگه از جام جهانی عقب میفته میره برای 2014 یک کلمه حرف حساب 
تمام.
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 نه ......کاملا تو انگلیس نیست سفر میکنه ولی یه چیزی رو باید در نظر گرفت فاصله شمال تا جنوب اروپا باقطار شاید به 3 ساعت نکشه طبیعی هستش که مربی راحت باشه تو رفت و امد ولی من فکر کنم مسائل امنیتی باعث شده نیاد ایران حالا در هر صورت خود دانند و ملت راستی این کفاشیان چه ضا یع صحبت میکنه از دایی دست کمی نداره 
بهار من گذشته شاید...
|