صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
نتایج فوتبال ایران و جهان//اخبار ورزشی//نقد ورزشی//کل کل ورزشی
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
52
.
53
.
>>
نویسنده
پیام
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 11 Feb 2008 11:07
فینال جام ملت های آفریقا
Cameroon 0 - 1 Egypt
---------->>
مصر
قهرمان شد.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 11 Feb 2008 11:13
Quoting: pezhman_ronaldin
از تمام دوستان تقاضا میشود نتیجه ی بازی ایران_کویت را پیش بینی کرده و ما را هم مطلع سازندفرصت ارسال نظرات تا 6 فروردین 87 روز بازی ایرانبه قید قرعه به برندگان خوش شانسی که نتیجه بازی را درست پیش بینی کنندیک ویلا با خانوماهدا خواهد شد
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:16
نتایج لیگ قهرمانان اروپا(1)
February 19
AS Roma 2 - 1 Real Madrid
Liverpool 2 - 0 Inter Milan
Olympiakos Piraeus 0 - 0 Chelsea
Schalke 1 - 0 FC Porto
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:28
کلمنته سر مربيگری تيم ملی فوتبال را نپذيرفت
دوشنبه شب ۲۹ بهمن رسانه های داخلی گزارش دادند که پس از کشمکش طولانی بين خاوير کلمنته و فدراسيون فوتبال، سرانجام ماجرای سرمربيگری مرد اسپانيايی منتفی شد.
خبرگزاری فارس در خبری اعلام کرد خاوير کلمنته هدايت تيم ملی فوتبال ايران را نپذيرفت.
اين خبرگزاری افزود که پس از مذاکره های متعدد و فشرده ای که در روزهای گذشته و بخصوص روز دوشنبه صورت گرفت، اين مربی اسپانيايی پاسخ منفی خود را به مسئولان فدراسيون ايران اعلام کرد.
پس از آنکه خاوير کلمنته آشکارا اعلام کرد که حاضر نيست در ايران اقامت گزيند، مسئولان فدراسيون فوتبال با وجود قبول ضمنی خواسته های کلمنته، سرانجام تحت تاثير جو مخالف اين نوع قرارداد، خواهان اضافه شدن بندی به قرارداد برای اقامت کلمنته و رفتن او به اسپانيا با موافقت فدراسيون فوتبال شدند، که خاوير کلمنته آن را نپذيرفت.
خبرگزاری فارس همچنين به نقل از برخی منابع آگاه، که نامشان را اعلام نکرد، از احتمال انتخاب يک سر مربی ايرانی برای تيم ملی فوتبال ايران خبر داد.
بر اساس اين گزارش، بخت امير قلعه نويی، سرمربی برکنار شده تيم ملی فوتبال بيش از پنج يا شش گزينه ديگر است.
در روزهای اخير از علی دايی، فيروز کريمی و اکبر ميثاقيان هم به عنوان سرمربيان احتمالی تيم ملی فوتبال نام برده شده است.
خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، نيز در گزارشی، از قول علی کفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال ايران نوشت که از صبح روز سه شنبه،۳۰ بهمن، بررسی گزينه های ديگر برای سرمربيگری تيم ملی ايران آغاز خواهد شد.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:35
کاشانی پس از دیدار با راهآهن افشاگری می کند
مدیر روابط عمومی پرسپولیس گفت: قضیه رافائل مشخص است؛ اما کاشانی بعد از بازی مقابل راهآهن ناگفتهها را بیان میکند.
عباس علیپور اظهار داشت: از صمیم قلب خوشحال هستیم که کعبی به وعده خود مقابل مدیرعامل عمل کرد و به پرسپولیس پیوست؛ اما باوجود حرفهای بیهوده گذشته، فقط 120 میلیون با ما قرارداد بسته است. 20 میلیون نیز از فصل قبل طلب دارد که به او پرداخت میکنیم.
وی درباره حرف اخیر درباره رافائل و کسر 6 امتیاز از پرسپولیس و علت سکوت کاشانی، گفت: هدف اصلی این است که بازی مقابل راهآهن در این شرایط حساس، سنگینتر از حد خود نشود. قضیه رافائل تقریبا برای فوتبال دوستان روشن است؛ اما مدیرعامل باشگاه بعد از این دیدار دفاعیات و حرفهای خود را که ناگفته بوده است، میزند.
وی افزود: نکته انحرافی در آمدن رافائل به پرسپولیس، قرارداد 300 هزار یورویی این بازیکن در سال 1384 است که تا امروز هیچ بازیکن خارجی که فقط 275 دقیقه برای یک تیم به میدان رفته، همچنین قراردادی را به ثبت نرسانده است.
مدیر روابط عمومی پرسپولیس درباره در اختیار گذاشتن اسناد محرمانه به علیآبادی درباره رافائل، عنوان کرد: این اسناد را در اختیار داریم و به زودی در اختیار علیآبادی قرار میدهیم؛ اما امیدوارم آقایان جوابگوی مکاتبات کذبی که با فیفا شده تا 6 امتیاز در این شرایط حساس از این تیم کسر شود، باشند.
وی اظهار داشت: عملکرد کاشانی در این چند مدت مشخص است. ایشان نه نماینده مجلس شده تا خودنمایی کند و نه به دنبال تبلیغ برای خودش است. او فقط به عنوان نماینده مردم در شهر تهران است. بعضی قصد تخریب باشگاه را دارند تا این تیم مردمی به حقش که در چند سال اخیر نرسیده، دست نیابد.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:37
تیموریان: پیشنهاد پرسپولیس و استقلال صحت ندارد
بازیکن ایرانی بولتون اظهارکرد: قصد ندارم تا پیش از به پایان رسیدن این فصل تیم جدیدم را انتخاب کنم با این حال از سه تیم آلمانی، اسپانیایی و دو تیم انگلیسی پیشنهاد دارم.
تیموریان دربارهی وضعیت خود گفت: قرار است که مدیر برنامههایم چند روز دیگر به انگلیس بیاید تا با مسوولان تیم بولتون و همچنین تیمهایی که خواهان من هستند، گفتوگو کند. چند روز پیش مدیر برنامههایم گفت که یک تیم بزرگ اروپایی به یک مدافع راست نیاز دارد، او از من پرسید که آیا میتوانم در این پست بازی کنم که من نیز گفتم سابقهی بازی در این پست را در سطح جوانان داشتهام اما، نمیخواهم در یک تیم حرفهای در پستی غیرتخصصی بازی کنم.
تیموریان با رد شایعهی پیشنهاد یک میلیاردی پرسپولیس و استقلال گفت: از پرسپولیس و استقلال با من تماسی نگرفتهاند، چه برسد به اینکه بخواهند پیشنهاد یک میلیارد تومانی را به من ارایه کنند، من اگر با پیشنهاد تمدید قرارداد بولتون با شرایط فعلی موافقت کنم، میتوانم رقمی بیش از یک میلیارد تومان را از بولتون بگیرم، ضمن آنکه من در شرایط کنونی قصد بازگشت به ایران را ندارم و میخواهم چند سال در فوتبال اروپا بازی کنم.
تیموریان دربارهی بازگشتش به انگلیس پس از بازی ایران برابر سوریه گفت: از قبل هماهنگ کرده بودم که پس از بازی با سوریه چند روزی را بیشتر در ایران بمانم. مربی تیم نیز این مساله را پذیرفت. یک روز پیش از بازی با اتلتیکومادرید به انگلیس بازگشتم و در آغاز نیمهی دوم مربی از من خواست که خود را گرم کنم اما، زمانی که با یک گل از آتلتیکو پیش افتادیم مربی هیچ تعویضی انجام نداد.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:38
گزارش دیدار کاشانی با کفاشیان
در این ملاقات که با همراهی محمود خوردبین قائم مقام باشگاه پرسپولیس و در محل فدراسیون فوتبال انجام شد، حبیب کاشانی با تبریک انتخاب علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال، وی را در جریان آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس قرار داد.
رییس فدراسیون فوتبال کشورمان نیز با تمجید از عملکرد مجموعه باشگاه پرسپولیس در فصل جاری وعده داد اقدامات لازم را برای کمک به باشگاه بزرگ و مردمی پرسپولیس انجام خواهد داد.
در این ملاقات همچنین طرفین در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی فوتبال کشورمان نیز به تبادل نظر پرداختند و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اعلام آمادگی کرد، برای حضور مقتدرانه تیم ملی در مسابقات مقدماتی جام جهانی، همکاریهای همه جانبهای را با فدراسیون فوتبال خواهد داشت.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:39
کعبی: بازگشت به پرسپولیس برایم لذت بخش بود
هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس حضور در تمرینات این تیم را پس از چند ماه دوری لذت بخش توصیف کرد.
حسین کعبی که پس از حضور در نخستین تمرین پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق افزود: هیچ چیزی در پرسپولیس تغییر نکرده است و رابطه بازیکنان و جو حاکم بر تمرینات همچون گذشته عالی بود. از حضور در تمرینات پرسپولیس لذت بردم و امیدوارم بتوانم در بازیهای آینده به این تیم کمک کنم.
وی با بیان اینکه همه بازیکنان تیم را می شناسد، در خصوص وضعیت کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس ادامه داد: از قطبی شناخت کامل دارم. از رفتار او مشخص است که یک مربی حرفه ای و بزرگ است. قطبی با استیلی، مرزبان و عزیزیان یک کادر فنی بسیار خوب را برای موفقیت پرسپولیس تشکیل داده اند.
هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در این مورد اضافه کرد: پرسپولیس برای قهرمانی بسته شده است و بازیکنانش هم با اجرای دقیق دستورات کادرفنی با جان و دل برای رسیدن به موفقیت تلاش می کند.
وی با بیان این موضوع که با توجه به شرایط مطلوب کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس، هر بازیکنی که به این تیم اضافه می شود انگیزه بسیار بالایی بدست می آورد، خاطر نشان کرد: بازیکنان در تمرینات همانند مسابقات کار می کنند و با وضعیتی که در تیم می بینم امسال پرسپولیس می تواند قهرمان لیگ برتر شود.
هافبک پیشین تیم فوتبال لسترسیتی انگلستان تاکید کرد: فوتبال 90 دقیقه است و باید کادر فنی و بازیکنان تا آخرین لحظه برای کسب عنوان قهرمانی تلاش کنند.
وی در مورد کسر شش امتیاز از پرسپولیس اضافه کرد: کسر این امتیاز از پرسپولیس و حتی کم کردن پنج امتیاز از سپاهان منصفانه نبود. این مسائل باعث می شود که سطح لیگ ایران افت کند. امیدوارم این امتیازات به این دو تیم بازگردد تا پرسپولیس و سپاهان رقابت منصفانه ای را برای قهرمانی با یکدیگر داشته باشند.
بازیکن پیشین تیم فوتبال فولاد خوزستان و الامارات افزود: مطمئن باشید در بازی های آینده با جان و دل برای پرسپولیس بازی خواهم کرد، البته هر بازیکنی که در تمرینات عملکرد بهتری داشته باشد استحقاق حضور در ترکیب اصلی را خواهد داشت که این موضوع را مربیان تشخیص می دهند و من هم تابع نظر آنها خواهم بود.
کعبی در پایان گفت: به خاطر اینکه قراردادم 2 روز دیر در هیئت فوتبال ثبت شد، بعد از بازی با راه آهن و برای مسابقه با مقاومت سپاسی می توانم برای پرسپولیس بازی کنم اما مطمئن هستم بازیکنان تیم با پیروزی این دیدار را پشت سر می گذارند و به صدرنشینی خود در لیگ برتر ادامه خواهند داد.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:40
ضیا آذری : چمن ورزشگاه آزادی در خطر است
ضیا آذری مدیر مجموعه ورزشی آزادی در نامه ای خطاب به مسئولان سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال در خصوص تخریب چمن این ورزشگاه هشدار داده است.
در این نامه که خطاب به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ارسال شده، آمده است: " همانطور که استحضار دارید برنامه مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال به گونه ای تنظیم شده است که از مورخ 26/11/86 الی 3/12/86 ( طی یک هفته ) چهار مسابقه در ورزشگاه یکصدهزارنفری این مجموعه برگزار می شود، صرف نظر از ورود به این موضوع که این تعداد مسابقه در زمینی که تمام هویت فوتبال می باشد و شرایط رطوبتی و برودتی شدید تهران نیز مزید بر علت است، به عرض می رساند که این مجموعه از قبول برنامه مذکور معذور بوده و امکان نگهداری و ارائه خدمات را بدان روش نخواهد داشت".
در ادامه این نامه تاکید شده است: " این منطق که قبل از برنامه ریزی و ایجاد توقع و انتظار در تیمها و علاقه مندان ورزش می بایست هماهنگی لازم با استادیوم که امکان مسلم و اصلی و سخت افزاری برگزاری می باشد امری مسلم به نظر می رسد . لذا انتظار می رود دستور فرمایید نسبت به لغو برنامه اعلام شده اقدام و مراتب را از طریق رسانه های عمومی اعلام فرمایند. بدیهی است مسئولیت عواقب این گونه برنامه ریزی ها که کوچکترین هماهنگی و توجه ای به نظرات مجموعه در آن لحاظ نگردیده به عهده آن فدراسیون خواهد بود".
رونوشت این نامه جهت استحضار به محمد علی آبادی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی، کیومرث هاشمی معاون سازمان ورئیس مرکز توسعه ورزش قهرمانی، هادیانی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و طلا فرماندار تهران و رئیس شورای تأمین شهرتهران نیز ارسال شده است.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
pezhman_ronaldin
اعضا
#
: 20 Feb 2008 12:42
قطبی: برای فیروز کریمی فقط دعا میکنم
افشین قطبی اظهار داشت: بازی با راه آهن بدون شک آسان نیست؛ اما با توجه به تمرینات فشردهای که در طول هفته انجام دادیم، روی آرامش، سرعت و انگیزه بچهها کارهای لازم را انجام دادیم تا از دقیقه اول تا دقیقه نود برای سه امتیاز بجنگند.
وی افزود: اطلاع دارم که سیستم راهآهن دفاعی است. مربی چون اکبر میثاقیان سیستم دفاعی را به خوبی در زمین پیاده میکند؛ مخصوصا برابر پرسپولیس. به همین منظور، برای بازکردن این خط دفاعی برنامهریزیهای ویژهای انجام دادم تا روز چهارشنبه روز خوبی برای میثاقیان نباشد.
وی ادامه داد: در مورد بازیکنانی که به میدان میروند، هنوز تصمیم نگرفتم؛ اما امیدوارم متهدراگویچ و نیکبخت به این بازی برسند؛ در غیر اینصورت مجبور به تغییر سیستم هستم.
قطبی در باره اظهارات اخیر فیروز کریمی و شعار هوادارن استقلال علیه وی، گفت: به هیچ عنوان خطری از سوی استقلال احساس نمیکنم. سعی میکنم تمام حواسم را روی تیمم متمرکز کنم.
وی ادامه داد: میدانم بعضی اوقات سرمربی استقلال نظرات عجیبی میدهد؛ ولی چون دنبال حاشیه نیستم، فقط برای فیروز کریمی و استقلال دعا می کنم تا موفق باشند.
وی یادآور شد: کسر 6 امتیاز از پرسپولیس بسیار دردناک بود. امیدوارم این مشکل هرچه زودتر رفع شود. از صمیم قلب آرزو میکنم باتوجه به شایعات اخیر که قرار است از تیم استقلال هم 5 امتیاز کم شود، کذب محض باشد.
قطبی درباره وضعیت رودباریان عنوان کرد: بدون شک رودباریان دروازه بان بزرگی است؛ اما با توجه به آماده بودن واعظی در این فصل و مشکلاتی مثل سرماخوردگی برای رودباریان، فعلا دروزاهبان اصلی واعظی است.
وی در خصوص نشستن مرزبان روی نیمکت مقابل راهآهن گفت: همانطور که بارها گفتم، یک نفر باید روی سکوها نظارهگر بازی باشد و فعلا این قضیه را به مرزبان سپردهایم.
قطبی درباره پیشنهاد فدراسیون مبنی بر حضورش به عنوان مربی در تیم ملی ب، اظهار داشت: هنوز صحبتی از سوی فدراسیون با من نشده است.
لیونل مسی(LIONEL MESSI)
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
52
.
53
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.