صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / آیا کسی هست موقع سکس ، کیرش بلند نشه و بخوابه ؟؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Sep 2008 00:31

مال کی بلند نمی شه
می خوام بلندش کنم

moji
# : 27 Sep 2008 16:38

اشتباه اومدی اخوی...برو تاپیک گی ها

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 2 Oct 2008 08:30

ستاره جون
خوب جواب می دی خوشم اومد
ولی اگه می خوای توی سایت بد نام نشی با یکسری از اعضا که مچهول الهویه هستند و سابقه خوبی ندارن هم دم نشید
amo bade یکی از اونهاست و f-super6
اگه مایلی بیا بخش کل کل تا حسابی حالشون رو برات بگیرم
اینا اسم منو بشنون دمشون رو می زارن روی کولشون و جیم فنگ می شن
آخه اینجا آدم های جور واجوری داریم ، یکی پرورشگاهیه یکی مثل همین عمو بده معلوم نیست از چند پدره !!!!! و کلی عجایب دیگه که باید در بخش کل کل ببینی تا باور کنی
اگه دیدی اذیتت می کنن کافیه فقط عکسشون رو بدی و جنازه تحویل بگیری
می کنن

در بن بست ، همیشه آسمان باز است ، پرواز را بیاموز
# : 4 Oct 2008 00:40

arabe_pashiman

شما گی هستی؟

داشتم پستای این تاپیک رومیخوندم که یکی از دوستان اشاره کرده بود به گی بودن شما

***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
# : 4 Oct 2008 12:24

من فكر كنم اگر كيرت بلند نشد مجبوري شروع به ليسيدن كس كني تا طرف ارضا بشه و دست از سرت بر داره! شايد اين وسط فرجي هم بشه و كيرت نيمه راست بشه!

# : 4 Oct 2008 12:57

Quoting: arabe_pashiman
آخه اینجا آدم های جور واجوری داریم ، یکی پرورشگاهیه یکی مثل همین عمو بده معلوم نیست از چند پدره !!!!!

ولی مطمینم که بابای تو خودم هستم...میگی نه برو از مامانت بپرس.

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 5 Oct 2008 21:56

عرب پشیمان سگ اصحاب کهف چندی اینجا اومد و آدم شد تو باز آدم نشدی؟؟؟؟
مرتیکه عمه خراب...کجای من مجهول الهویه هست؟؟؟
تو از پس خودت بر بیا..لازم نکرده ما رو از رو ببری
در آخرشم ...
Go my ass,out at next summer!!!
you just son of bitch

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 20 Oct 2008 08:15

سراب
توهم که شدی مثل فوکسی ؟؟؟!!!!
تزلزل و بی ثباتی فکر می کنی نشونه چی باشه ؟؟؟!!!!
من اصلا نیازی به همیاری و همراهی کسی ندارم و اگه شخصی خودش دوست داره با من در کل کل با گروه و یا کسی همراهی کنه خودش خواسته و منتی بر سر من نیست
واقعا برای همه شما متاسفم
باید به مدیرای این سایت تبریک گفت که همچین فضایی رو ایجاد کردن تا فضای ظرفیت آدما ها رو بشه فهمید
با همه این تفاسیر ، هدف فقط حال کردن بود و بس

مخلص همگی عرب پشیمان(اسم مستعار)

در بن بست ، همیشه آسمان باز است ، پرواز را بیاموز
# : 21 Oct 2008 00:31

Quoting: arabe_pashiman
سراب
توهم که شدی مثل فوکسی ؟؟؟!!!!
تزلزل و بی ثباتی فکر می کنی نشونه چی باشه ؟؟؟!!!!
من اصلا نیازی به همیاری و همراهی کسی ندارم و اگه شخصی خودش دوست داره با من در کل کل با گروه و یا کسی همراهی کنه خودش خواسته و منتی بر سر من نیست
واقعا برای همه شما متاسفم
باید به مدیرای این سایت تبریک گفت که همچین فضایی رو ایجاد کردن تا فضای ظرفیت آدما ها رو بشه فهمید
با همه این تفاسیر ، هدف فقط حال کردن بود و بس

دلم میخواد منظورتو از یکایک این جملات بگی

یعنی چی؟

فوکسی کیه؟

تزتلزل؟ بی ثباتی؟

عرب جان من برات احترام قاعلم اگه میشه واضحتر حرف بزن تا جوابتو بدم و سوئ تفاهمات بر طرف بشه

***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
# : 24 Oct 2008 22:09

arabe_pashiman

دوست من هنوزم داری فکر میکنی؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.