| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kirekhoshtarash اجازه؟شما ها اجازه میگیرید؟ای جاااااااااااااااان تا حالا بی اجازه بوده این شده حالا با اجازه چه شو د . برم برم آماده بشم که چیزای خوب خوب ببینم عمرا به همين خيال باش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
|
|
|
من
|
|
|
واللا ما که 24 ساعته شق شقیم!!!!
|
|
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X واللا ما که 24 ساعته شق شقیم!!!!

|
|
|
Yeki peyda nashod be in bichare javab bede. Ye dust dashtam injuri shode bud. Va fahmidim az jalgh zadane ziade, chon adat mikone moghe sex ba fekresh rast kone na ba didehasho ina, rehe halesh ine ke avalan jalghe ziad nazani, dovoman moghe sex mesle jalgh zadanet fekr kon, be un chizaii ke abeto dar miare, bad rast ke shod ghovaie jesmi o tangie kos o ina nemizare bekhabe
do a favor for me ? just get lost honey
|
|
|
Quoting: kirekhoshtarash من اوکی پس اماده باش تا بیام
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
viirusi

|
|
|
Quoting: viirusi حیف که دوست دارم اگرنه یه چیز بد بهت میگفتم تو منو دوست داری؟ دوستی تو دوستیه خاله خرست....
Quoting: xxsahar طاقت چيه كوه تحمله مثلا چقدر؟میتونه تیر برقو تحمل کنه؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade تو منو دوست داری؟ دوستی تو دوستیه خاله خرست... نباید داشته باشم 
Quoting: amo bade مثلا چقدر؟میتونه تیر برقو تحمل کنه؟ بی ادب
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi نباید داشته باشم نه چون فعلا درحال جنگیم....بزار هر وقت ادمت کردم وصلح کردیم اونوقت.... 
باشه من بی ادب....دلت خنک شد؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|