صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / بزرگترین سینه ای که از نزدیک دیدی مال کی بوده؟
نویسنده پیام
# : 31 Aug 2008 12:51

سلام به همگی.من خودم بزرگترین سینه ای که دیدم و لوس کردم سایز 85 بود که مال یکی از دوست دخترام بود. حهلا شما بگین بزرگترین سینه ای که از نزدیک دیدی مال کی بوده؟

# : 31 Aug 2008 20:30

مال مامانت

نجات من به دست توست...
# : 2 Sep 2008 11:40

مال ننه ي جندت :-)

The life is surviving in a deathmatch , you won't survive with out a weapon , the weapon of this match is just LOVE .
# : 2 Sep 2008 19:05

مال یکی از دوستای خاله
خیلی بزرگ بود

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 3 Sep 2008 22:03

Quoting: SOLDIER
مال مامانت

# : 3 Sep 2008 22:07

Quoting: sinebozorgdoost
لوس کردم

loos kardane sine yani chi ????

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
# : 3 Sep 2008 22:07

male khanoome ganjoor
morrabi shena

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
# : 3 Sep 2008 23:16

مال یه دوستم که یه شب باش خوابیدم فقط 80 بود...

ss
# : 6 Nov 2008 18:15

ما مامان بزرگم بود ( خدا بیامرزدش ) بچه که بودم اون منو میبرد حموم همیشه هم لخت بود سینه هاش تا روی کسش میومد منم همیشه باهاشون بازی میکردم

"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.