| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: amirkhann namizoon آقای محترم اینجا عکس سینه گزاشته نه کس!! چرا اینقدر کس لیسی میکنی شما ؟ آقاي مرسي اگه يه خورده به پستهام توجه كني ميبيني قصدي جز شوخي ندارم پس لطفا شعر نسراييد كه اصلا صداتون قشنگ نيست! مرسي!
hengaame kharid be arme taraazoohaaye namizoon tavajoh farmaaeid
|
|
|
من الان یه بار دیگه رفتم پستاتونو از اول خوندم که یه وقت خدایه نکرده تهمتی نزده باشم به نا حق!! به وضوح میشد از جملاتتون این طور پنداشت که لنگانه این خانم محترمو بالا داده و با زبان به صورت چرخشی مشغول لیشیدن بودید. حالا باز تفره برو.اصلا نوش جونت.به من چه مرسی
mahtab_khanoom مهتاب خانم قرار بود عکسه کستونو بزارید ما ببینیما . پس چی شد آخه ؟؟ مرسی
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|
|
|
جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
|
|
باید خیلی خوردنی باشه
نه؟؟؟
همه جوره پایه ایم
|
|
|
کاش منم میتونستم تلافی کنم و از یه جای باحالم عکس میذاشتم
|
|
|
حیف که فقط میشه عکس این ممه های خوشگل رو دید
واقعا که حیف
|
|
|
Quoting: amirkhann مهتاب خانم قرار بود عکسه کستونو بزارید ما ببینیما . پس چی شد آخه ؟؟ مرسی aghaye merci khaab didi kheir bashe ki ba shoma gharar gozashte ?
|
|
|
mahtab_khanoom عجب آدمایی پیدا میشنا .خوب از اول بگو نمیزارم که من روزی سه بار به هوایه دیدن کس شما اینجا سر نزنم. خوب اگه از کستون نمیزارید لاقل یه عکس از لپای کونتون بگیرید بزارید اینجا تا ما نظر بدیم مرسی
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|
|
|
|
|
Quoting: mahtab_khanoom aghaye merci khaab didi kheir bashe ki ba shoma gharar gozashte ? ولش کن عزیزم.تو خودتو ناراحت نکن.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
میگم این نمایشگاه بازم ادامه داره؟ مهتاب خانو این بار میخواین عکس کجا رو بزارین؟ 
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|