| نویسنده |
پیام |
|
|
hatman man bayad aval begam?
|
|
|
برای اینکه کسی سکس بلد نیست. و چون بلد نیست بعد هزار زحمت هم که یه موقعیت جور میشه نمی تونه از طرفش لذت ببره. و وقتی نمی تونه میشه مثل آب شور، بعد سکس باز بیشتر حشریه. و باز چشش دنبال این و اونه.
~ Behzad ~
|
|
|
چون که تا حالا خارج نرفتن مرسی
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|
|
|
|
|
عزیزم...وقتی 10 کیلو پرتغال بریزن جلو میل به خوردنش نداری و ناز میکنی...اما اگه بشه 2 تا...تا جزایر باربادوس ( حال کنینی کجا رو میگم ) میری دنبالش تا بخوری...ژ سکس و کلا هر نعمتی که از آدمی دریغ کنن نسبت بهش حریص تر میشه//// اگه از اولش دبستان و راهنمایی و ...مختلط بود و فرهنگ سکسمون درست...آمار تجاوز و ...به 1/100 الان میرسید...
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Quoting: F_Super6 اگه از اولش دبستان و راهنمایی و ...مختلط بود و فرهنگ سکسمون درست...آمار تجاوز و ...به 1/100 الان میرسید... من اینوقبول ندارم. همیشه وقتی ممنوعه بیشتر به چشم میاد. وگرنه اون خبرا نیست. تازه کی گغته همه توکفشن. شما چون خودت توکفشی همه رو مثل خودت در کف میبینی. چن سال که گذشت از سرت میافته میبینی نه بابا زیادم کفی نبوده 
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
صنم جان..خاله...شما هم تقریبا همسن منین...نسل ما رو نگاه نکنین که تا اوایل دانشگاه زیاد چیزی نمیدونست - دخترا و پسرای امروزی...وایییییییییییییییییییی از من و شما بیشتر میدونن ...و متاسفانه بهتره یه سری به آمار و ارقام بزنین (تو مدارس پسرانه و دخترانه) تا بدونین منظورم چیه....
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
چون مملکتمون همرو عقده ای داره پرورش میده
|
|
|
Quoting: F_Super6 دخترا و پسرای امروزی...وایییییییییییییییییییی ربطی نداره اون موقع اوایل دانشگاه اینقدر مثه الان رسانه گروهی نبود یکیش همین اینترنت بچه های امروزی دیگه قابله کنترل نیستن فقط باید توجیهشون کرد نمیتونی جلوشونو بگیری
|
|
|
|
|
Quoting: sanammmmmm تازه کی گغته همه توکفشن. شما چون خودت توکفشی همه رو مثل خودت در کف میبینی. شما دختری این حرفو میزنی از جانب پسرا هم ببین

|
|
|
Quoting: sanammmmmm چن سال که گذشت از سرت میافته میبینی نه بابا زیادم کفی نبوده چرا باید اینجور باشه که چند سال بگذره و توی اوج جوونی لذتی نبرن؟ چرا باید از سرشون بیفته؟ البته ببخشید اما این حرفا ماله دوره تیر کمون شاهه
|