| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: schomakher حتی روم نمیشد که برای بار دوم برم تو اتاق من که خیلی خوشم اومد,ولی اگه با جزییات بیشتر بگید بهتره.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Quoting: foxy کس عمت اینا که سوتی نیست خوب اگه خیلی خفنه,داستانت رو کامل شرح بده,همه بشنوند
|
|
|
Quoting: haj_seyed_gagool خلاصه ديگه خودتون حدس بزنيد چه اتفاقي افتاد احتمالا دیگه تا چند روز روت نمیشده سرت رو بالا بیاری.
|
|
|
|
|
Quoting: haj_seyed_gagool خداوكيلي تو اين لحظه چيكار ميكنيد؟ منم چند بار از این گوز های خفن دادم,بوش شبیه گاوی میمونه که ترکیده,خیلی ضایع میشه,مخصوصا تو جمع.
|
|
|
Quoting: F_Super6 ...شبش یه کونی از ما پاره شد پاره شدنی از خونه انداختنت بیرون؟
|
|
|
Quoting: Arnold68 از خونه انداختنت بیرون؟ نه...ولی انقده دعوام کردند ( تازه کتک هم بود توش )که دیگه تا موقعی که مطمئن شم خونه نیستند (یعنی مسافرت باشند) با دوست دخترم خونه نمیام...
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Quoting: F_Super6 نه...ولی انقده دعوام کردند ( تازه کتک هم بود توش )که دیگه تا موقعی که مطمئن شم خونه نیستند (یعنی مسافرت باشند) با دوست دخترم خونه نمیام پس حسابی تجربه شد واست. خاطره دیگه ای نداری؟ 
|
|
|
من خاطره های دیگه هم دارم.می خواید بگم؟
|
|
|
|
|
بگو حال كنيم داداش
گاه زخمي كه به پا داشته ام ، زير و بمهاي زمين را بمن آموخته است .
|
|
|
Quoting: haj_seyed_gagool بگو حال كنيم داداش شما چرا نمی گید؟یعنی تا حالا خاطره و یا سوتی نداشتید؟ 
|