| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: tiba09 طلفی عمو آلنولد!!! چلا هیچکی نمیاد یه چی تعلیف کنه بله.. عمویی من الان خاطله یادم نیس یک فکل میکنم بعد میام می نویسم.
دمت گلم,با معلفت.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Quoting: poor بعله من اون زیر خوابم برده بود از خستگی و تا مدتها سوژه خنده خانم شده بودم خوب فقط همین یکی بودش؟
|
|
|
من یه بار تو خونه تنها بودم.داشتم جغ می زدم.حواصم نبود که در خونه رو قفل کنم که اگه کسی اومد,قبلش زنگ بزنه.خلاصه یهو مامانم اومد.من تو اتاق بودم,تا اومدم خودمو جمع و جور کنم,آبم اومده بود.خلاصه با اون کیر آبکی!! رفتم زیر پتو.همین که مامانم اومد تو از قیافه ی من و بوی شهوت تو اتاق شک کرد.می خواست پتو رو ورداره(که اگه ورمی داشت بدبخت میشدم) گفتم خوابم میاد,سرده,ولش کن..... خلاصه بی خیال شد و من هم تو یه فرصت خوب پریدم تو دستشویی. فکر کنم مامانم فهمیده بود,ولی هیچوقت به روم نیاورد.
|
|
|
|
|
خودت که تیپیک زدی یکی گفتی اونوقت ما همه چیو لو بدیم؟
|
|
|
Quoting: poor خودت که تیپیک زدی یکی گفتی اونوقت ما همه چیو لو بدیم؟ خوب حالا که شد 2 تا.دیگه چی میگید؟
|
|
|
سکس های من از 16سالگی شروع شد. اما فقط با دختر سکس می کردم و فقط از عقب باهاشون سکس می کردم و تا 19سالگی با زن سکس نکرده بودم. اولین باری که با یک خانوم می خواستم سکس بکنم، 19سالم بود. که اون رو هم یکی از دوستام جور کرد و آورد خونه ما. خلاصه وقتی می خواستم با خانومه سکس بکنم کلی آبروریزی کردم و چند تا سوتی دادم. اول کار که می خواستم فرو کنم پاهاشو ندادم بالا و فکر می کردم که مثل سکس از عقب باید بیفتی روی طرف. که اون زنه به من تذکر داد. سوتی دوم که خیلی ضایع بود این بود نمی تونستم فرو کنم و هی داشتم زور می زدم و بازم طرف شاکی شد و گفت مگه می خوای سوراخ جدید باز کنی و خودش سر معامله گرفت و گذاشت دم سوراخش و من موفق شدم که برای اولین بار کس بکنم. ولی خیلی ضایع شدم. حتی روم نمیشد که برای بار دوم برم تو اتاق
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
کس عمت اینا که سوتی نیست
من کس زنی رو خوردم که سه نفر قبل من کرده بودنش خیلی باحال بود
یه کیر در کسی خوردم که هیچ وقت فراموش نمیکنم
امروز روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز هست
|
|
|
من يه بار تو دستشوئي اداره مشغول ريدن بودم ...از اون ريدنهاي تخمي كه بو گند خفن داره ، بعد همينكه اومدم بيرون ديدم يه خانم سانتي مانتال كه مشتري شركت بود پشت در دستشوئي وايساده و فوري رفت تو آخه دستشوئي ما تو واحد اداري فقط 1 واحده
خلاصه ديگه خودتون حدس بزنيد چه اتفاقي افتاد
گاه زخمي كه به پا داشته ام ، زير و بمهاي زمين را بمن آموخته است .
|
|
|
|
|
يه ضدحال ديگه كه واسم اتفاق نيفتاده اما اگخ واستون پيش بياد چيكار ميكنيد :
تو ماشينت تنهائي داري رانندگي ميكني بعد گوزت ميگيره ، يه چوس خفن ميدي از اون مدلهائي كه انگار تو شكم آدم سگ مرده چال كردن بعد يه دفعه .......
يكي از دخترهاي فاميلو مثلا دختر خالتو ميبني كنار خيابون وايساده و تو رو كه مي بينه با خوشحالي واست دست تكون ميده كه نگهداري.....
خداوكيلي تو اين لحظه چيكار ميكنيد؟
گاه زخمي كه به پا داشته ام ، زير و بمهاي زمين را بمن آموخته است .
|
|
|
تو که میخوایی خفن بگوزی..لااقل همه پنجره های مشاین رو بده پاین...لااقل اثرش که کمتر میشه...در ضمن تا میتونی تند برون  ولی خداییش بد دردیه... یک بار من و زید محترم رو کار بودیم و غافل از همه جا...یه هو دیدم بعله...مامان داره ما رو نگاه میکنه ...شبش یه کونی از ما پاره شد پاره شدنی 
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|