صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / بیا تو بدترین سوتی و گاف سکسی که دادی رو بگو...........بدو که ته خنده و لو رفتنه!!!!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Aug 2008 15:45

سلام به همه ی دوستان آویزونی.با افتتاح این تاپیک می خوام که بیایی و بدون هیچ ترس و رودربایستی بدترین سوتیهایی که در زمینه های سکسی دادی رو برای بقیه تعریف کنی,تا هم بخندیم و هم درس عبرت بگیریم.
این سوتی ها میتونه در موارد مختلف باشه:مثلا" اگه یه بار داشتید فیلم سوپر می دیدید و خانوادتون فهمیدن و لو رفتید,یا مثلا" کاری می کردید که فکر می کردید کسی نمی فهمه ولی آخرش هم ضایع شدید و ...............
بقیه هم می تونن در مورد این سوتی ها نظرشون رو بگن یا اتفاقات مشابه و یا داستانهای جدید رو بگن.
پس پیش به سمت شروع

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 20 Aug 2008 15:55

اول از همه از خودم شروع می کنم
من یه بار چند سال پیش که دبیرستان بودم و ماه رمضون بود با بابام تو خونه تنها بودم.ما هممون روزه می گرفتیم و من هم روزه بودم و تازه از مدرسه اومده بودم.بابام بعد از اذان ظهر رفت تو اتاق که نماز بخونه,من هم از فرصت استفاده کردم,رفتم سراغ ماهواره و انحصارا" شبکه ی اسپایس پلاتینیوم.داشت یه فیلم سوپر توپ نشون می داد.یه مرد وزن لخت بودن و به حالت 69 داشتن به همدیگه حال می دادن.ناگهان اتفاقی که نباید افتاد,بابام نمی دونم به چه بهونه ای اومد بره آشپزخونه که یهو از تو شیشه ی زیر تلویزیونی دیدم بدجوری دارم ضایع میشم.تا اون موقع بابام فکر می کرد من ته بچه مسلمون و قاری قرآن و نماز خونم!!!!! پیش خودم گفتم الانه که بیاد و یه کتک مفصل بهم بزنه و لت و پارم کنه,ولی یه اتفاق دیگه افتاد.
خلاصه یهو بهم گفت:مگه تو روزه نیستی؟اینا چیه نگاه می کنی؟روزت باطل میشه احمق!!!!!
منو میگی در حال خیس کردن خودم بودم که با این حرف بابام یه ذره اعتماد به نفس پیدا کردم و گفتم به خدا من همین الان ماهواره رو روشن کردم,همین شبکه اومدش.کار من نیست,حتما" کار بقیه ی داداشامه که دیشب نشستن ماهواره میدیدن.بالاخره انداختم گردن 3تا داداش بزرگترم,ولی می دونم که بابام فهمید و دیگه هم به روم نیاورد!

# : 20 Aug 2008 15:57

حالا من سوتی های دیگه ای هم دارم که اگه این تاپیک مورد استقبال قرار بگیره و دوستان درخواست کنن,حتما" میگم.

# : 20 Aug 2008 15:58

شما هم بیاید تو و از همین سوتی ها اگه دارید برامون بگید.

# : 20 Aug 2008 17:49

چرا کسی نمیاد تو؟

# : 21 Aug 2008 12:58

من اومدم تو

neda a
# : 21 Aug 2008 14:19

خوب خوش اومدید.چیزی برای تعریف کردن دارید؟

# : 21 Aug 2008 15:36

بابا یکی بیاد تو.اینجوری که نمیشه

# : 21 Aug 2008 16:04

طلفی عمو آلنولد!!! چلا هیچکی نمیاد یه چی تعلیف کنه بله.. عمویی من الان خاطله یادم نیس یک فکل میکنم بعد میام می نویسم.

Unbreak my heart...
# : 21 Aug 2008 16:16

اون وقتh به قولی گدیما که مجرد بودم یه دوستی داشتم . یه خانم بیوه که چه عرض کنم میوه اونم از نوع شاه میوه ها که یه چند سالی با هم بوذیم و همه مدل سکسی با هم داشتیم .اونوقتا من خیلی سخت کار میکردم و معمولآ شبا خیلی خسته میومدم خونه
یه شب که تازه اومده بودم خونه زنگ زد که اگه تنها هستم بیاد پیشم منم راستش خجالت کشیدم بگم خسته ام و بعد از اومدنش و شام و اینا طبق معمول نوبت رسید به سکس و منم که بی حال بودم بهش گفتم تو بیا بالا و اون بالا مشغول بود که............ هیچی با یه تکون شدید از خواب بیدار شدم .
بعله من اون زیر خوابم برده بود از خستگی و تا مدتها سوژه خنده خانم شده بودم

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.