| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Dash_Ali56 من وقتی کس میکنم آبم میاد.چیکار کنم؟ کس نکن
Quoting: Dash_Ali56 وقتي تو تاكسي يه دختره بغل دستم ميشينه و خودشو ميچسبونه بهم ، من راست ميكنم. سعی کن توی اتوبوس یه دختره بغلت بشینه
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
منتقل شد به بخش شوخی سکسی . 
آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|
|
|
قبلش جق بزنی آبت نمیاد
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
|
|
بابا گفتم درمانهاي عملي پيشنهاد نديد ديگه. جلق ميزنم دستم در ميره ميخوره به چشمم.اون وقت بايد بيام يه درمان براي چشمم پيدا كنم. درمانهاي غير عملي سراغ ندارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و بابام - http://www.AVIZOON.COM/forum/2_65713_0.html- اراذل
|
|
|
ببین عزیزم بدون درمان عملی نمیشه که ولی من یه پیشنهاده خوب دارم...
برو آپاراتی بده کیر خایتو کامل بیارن پایین یه دو سه ماهی فکر کنم کار داده باید بخوابه شاید ا
اشکال از رادیاتشه که زود جوش میاره.......
|
|
|
گوزیدنت که واسه کون دادن های زیادی ، عصب حسی نداری * شاشیدن کی بود مانند ریدن *یه دونه شرت استریچ زمستونا بپوش و تابستونها هم دستشویی که میری تخمات رو بشور ،تا دستشویی بعدی خنک میمونه منم مهدی هستم
|
|
|
Quoting: Dash_Ali56 وقتي هوا سرد ميشه تخمام منقبض ميشه و وقتي هوا گرم ميشه تخمام منبسط ميشه. تو به درد آزمايشگاه مدرسه ميخوري لا اقل بچه ها تا عمر دارن انبساط و انقباض رو تو فيزيك فراموش نميكنن ! پايه شون قوي ميشه 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: Dash_Ali56 من وقتی کس میکنم آبم میاد.چیکار کنم؟ معمولا بعدش دوش میگیرن البته مسلمونا غسل هم میکن 
|
|
|
|
|
بعد از دوش چي كار ميكنن؟ ( مسلمونا )
|
|
|
Quoting: Dash_Ali56 وقتي تو تاكسي يه دختره بغل دستم ميشينه و خودشو ميچسبونه بهم ، من راست ميكنم. عین اون پسره هستی تو امریکان پای....بهترین راهش اینه که حسابی جق بزنی  یا اینکه یه دوست دختر واسه خودت جور کنی دیگه کیرت خودش تعصبی میشه 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|