| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 11 Jul 2008 22:47 | ویرایش بوسیله: m73ir
چرا ما مردان باید برای یک حال ساده از چت گرفته تا سکس این همه زمان صرف کنیم و هزینه دهیم؟ 
قوقولی قو قول
|
|
|
Quoting: m73ir چرا ما مردان باید برای یک حال ساده از چت گرفته تا سکس این همه زمان صرف کنیم و هزینه دهیم؟ خوب برا اينكه راهش رو بلد نيستي شما اگه برا سرگرمي نيومدي اينجا و دنبال چيز ديگه اي هستي فكر كنم اينجا اصلا به اون چيزي كه ميخواي نرسي، بهتره بپري تو ماشين و بري يه دوري تو خيابون ها بزني ميبيني كه بدون صرف وقت و هزينه ميتوني به اونچه كه ميخواي برسي 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
# : 12 Jul 2008 05:12 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: WhatEver شما اگه برا سرگرمي نيومدي اينجا و دنبال چيز ديگه اي هستي فكر كنم اينجا اصلا به اون چيزي كه ميخواي نرسي WhatEver چرا دروغ میگی ؟!!! میخوای بقیه رو دست به سر کنی؟!..

|
|
|
|
|
Quoting: m73ir چرا ما مردان باید برای یک حال ساده از چت گرفته تا سکس این همه زمان صرف کنیم و هزینه دهیم؟ مگه شما برای یک حال ساده چقدر زمان صرف میکنی ؟ برای حال استمراری هم زمان صرف میکنی ؟ این زمانی که صرف میکنی گذشته است یا حاله ؟ فعل هم صرف میکنی ؟ شما چیز دیگه هم صرف میکنی ؟ بازم بگم ؟ 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
WhatEver مکان رو یادت رفت رفیق.
sam_ra آره از اینکه با من موافقی و خودی هستی ممنونم خودم مشتری هستم . دشمن بداند...
mashgholam حال استمراری که خرج نداره 
قوقولی قو قول
|
|
|
Quoting: m73ir مکان رو یادت رفت رفیق. نخیر یادش نرفت . ماشین خودش مکانه دیگه .

|
|
|
Quoting: m73ir مکان رو یادت رفت رفیق. مکان چیه ؟ همون که میگه مکان مهدیه تهران ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
WhatEver ای ول 
قوقولی قو قول
|
|
|
|
|
تست
قوقولی قو قول