صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / تاحالا شده بخواهید سکس شوهرتونو با یه زن یا دختر دیگه ببینید؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 14 Jul 2008 12:35

بابا خیلی کوسخولین خودتو شوهرت باهم

# : 23 Jul 2008 11:44

اره ولی به پای شما نمیرسیم شما استاد مایی گرگان جان وما هرگز این افتخارو از شما نمیگیریم

# : 23 Jul 2008 11:46

امیر اقا منم همین احساسو دارم ولی تا حالا تجربه نکردم خواستم اون خانمایی که تجربشو دارن بیان نظربدن که اونم کم لطفی کردن.از اظهارنظرتون متشکرم

# : 25 Jul 2008 20:22

من هم موافقم

# : 26 Jul 2008 00:57

ببخشید نگفتید شما باچی موافقید؟

# : 26 Jul 2008 14:39

اول اینکه این sam_ra رو از تایپیک اخراج کنین همه جا میاد میگه من زنم شغلم هم تن فروشی به خاطر عدم تجملات است. چون این دروغ گوی عرب مرد است که بنا به گفته خودش یه سید تغییر جنسیت بهش داده.
بعدش هم بعض خانمها شاید از این کار بکنن... ولی خیلی تعدادشون کم هست که میشه گفت نه تعریف نمیکنن اونم پیش زن همسایه!!! اصلاً !!!

قوقولی قو قول
# : 7 Aug 2008 19:29

salam fagat to magzet ehsas kon,pashimon mishi age amel koni.age amali ham shod on gadr bayad anjam bedi ke barat adi beshe.ve ya khodetam be yeki dige bedi (sevgi_am@yahoo.com

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.