صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / تاحالا شده بخواهید سکس شوهرتونو با یه زن یا دختر دیگه ببینید؟
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Jul 2008 20:44

تاحالا شده بخواهید سکس شوهرتونو با یه زن یا دختر دیگه ببینید؟به نظرتون اگه ببینید چه حالی بهتون دست میده؟خوشتون میاد؟یا منفجر میشین

# : 6 Jul 2008 01:50 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: mastane30
خانمای متاهل فقط بیان تو

تافتو§Ù†...Ø...Ø...Ø...Ø...Ø...ای

یه بار شوهرم توی استکان عرق سگی قرص خواب آور انداخت و داد به من خوردم .. من خوابم برد و اون رفت زن همسایه رو کرد .
منم فرداش رفتم به محمودآقا ( همسایه بالایی ) دادم .
البته من خودم ندیدم که اون زن همسایه رو بکنه چون خواب بودم .. ولی فکر میکنم اینکارو کرد .
بهرحال من رفتم تلافی کردم چون محمودآقا خیلی جذاب و ماهه .

# : 6 Jul 2008 10:18

فقط حدس زدی که اون زن همسایه رو کرده وتو تلافی کردی؟
اون فهمید که تو هم به همسایه دادی؟ فکرنکنم چون اگه فهمیده بود الان نمی تونستی اینارو بنویسی .چون دیگه زنده نبودی مگه نه؟

# : 6 Jul 2008 11:28

mastaneh30همینطور که از تاپیکت معلومه شما باید خیلی حشری باشی"طالب نیستی با یه مرد کامل آشنا بشی که هم میدونه وهم میتونه

# : 6 Jul 2008 15:03 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: aemdad
mastaneh30همینطور که از تاپیکت معلومه شما باید خیلی حشری باشی"طالب نیستی با یه مرد کامل آشنا بشی که هم میدونه وهم میتونه

نخرس
مایل نیست .

فقط حدس زدی که اون زن همسایه رو کرده وتو تلافی کردی؟

آره .. فقط حدس زدم .
آخه میدونی ؟ .. اون مرد همسایه که منو میکنه خیلی خوش تیپه و نمیشه ازش گذشت .. هرکی جای من بود این حدس رو میزد .
راستش دروغ چرا؟ .. من ندیدم که شوهرم توی مشروب من قرص خواب آور بندازه .. چون شوهرم اصلا" با مشروب خوردن من موافق نیست ( اصلا" نمیدونه که من با مرد همسایه مشروب میخورم ).. این را هم من حدس میزنم .. چون حتما" اون موافق نیست که من با اون آقاهه سکس داشته باشم دیگه!! .. درسته؟ .. بنابراین هرکاری ممکنه علیه من بکنه بیشرف !!.

ضمنا" مستانه جون ! .. من از کجا بدونم که شوهرم به من خیانت میکنه یانه؟!!
اگه بتونی به من کمک کنی خیلی ممنون میشم .
مثلا" یکبار بیای پیش شوهرم تا من یه جا قایم شم ، ببینم به من خیانت میکنه یانه؟
درضمن این شوهرم خیلی خوش تیپ و نازه پدرسگ .. و منهم اصلا" ناراحت نمیشم که به من خیانت کنه .
عیبی نداره .
نوش جون اون خانومه .

# : 7 Jul 2008 12:09

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 12 Jul 2008 12:59

مستانه جان تو خودت ازدواج كردي؟ حاصري سكس شوهرت با يه زن ديگه رو ببيني؟
ضمناً گول بعضي‌ها رو نخور بهشون نمياد زن باشن و حرفاشونم با واقعيت خيلي فاصله داره

آرش كيرطلا kirr_tala@yahoo.co.uk
# : 13 Jul 2008 01:53

ارش جان سلام اره خودم متاهلم وخیلی دوست دارم سکس شوهرمو با یه خانم دیگه ببینم .البته نمیدونم اونموقع چه حالی میشم ولی دوست دارم ببینم.شاید فقط یه بار شایدم بیشتر

# : 13 Jul 2008 15:43

سلام بچه ها.
به عنوان يه مرد متاهل بايد بگم كه من خودم خيلي دوست دارم همزمان با زنم و يه زن ديگه سكس كنم . اما مطمئنم كه اگه اينو به زبون بيارم اون وقت خانومم خودشو و منو مي كشه.

ولي راستشو بگم و اون اينكه تنوع توي سكس زن و شوهر ها خيلي لازمه.
بخصوص خانومايي كه از عقب به شوهرشون نميدن.

# : 13 Jul 2008 16:26

mastane30

اکثر دخترخانم ها و زنها یه حسی دارن و اونم اینه که شوهرشون و یا دوست پسرشون فقط مال خودشون باشه.
بنظر من اگه همچین اتفاقی بیفته فرداش یا قهر میشن یا طلاق میگیرن

ارش جان سلام اره خودم متاهلم وخیلی دوست دارم سکس شوهرمو با یه خانم دیگه ببینم .البته نمیدونم اونموقع چه حالی میشم ولی دوست دارم ببینم.شاید فقط یه بار شایدم بیشتر

بذا من دقیق بگم چه حالی میشی: اون لحظه ممکنه حشری شی و هیچی نگی و حال کنی

اما بعدش ( البته اگه رو شوهرت تعصب داشته باشی که صد در صدم داری) بغض گلتو میگیره و

با هق هق گریه میکنی _ بنظر من سکس کردن یه مرد متاهل با یه زن یا دختر دیگه جز همسرش

خیلی بدتر و زشت تر و کثیف تر از اینه که زنه بره بده

اصلا سکس چیه اگه اونی رو که دوسش داری و از ته دلت میخواییش نباید حتی به زن غریبه نیم

نگاه هم کنی چه برسه به سکس

مگه زن های دیگه چی دارن که همسر خود آدم نداره یا چی شون اضافه هست ؟

سکس برا یه مرد متاهل پایه های زندگی رو سست میکنه

###
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.