| نویسنده |
پیام |
|
|
kiss_girl شما کجا هستید چرا جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  ایمیل میدم بعدا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MHSZ
|
|
|
# : 6 Jun 2008 17:05 | ویرایش بوسیله: kiss_girl
من م هستم منظورم از ايديمم : عاشق بوسيدن دختره ------------ به به چه زود 10 تا پست زديد ايتجا بيايد تا يك نقشه اي بريزيم يك كاري بكنيم كه ما هم بتونيم يك سكس كنيم يعني چي بيايم اينجا و عكس سكس بقيه رو ببينيم بريم تو كف!!! مثلا نقشه طريقه سكسي كردن دوست دخترامون براي سكس باهاشونو بريزيم يا دخترها طريقه سكسي كردن دوست پسرشونو
|
|
|
اصلا همه ما دختر هاي بدون سكس بياين يك سكس پارتي راه بندازيم خوبه نه؟
|
|
|
|
|
من کلا گرایش جنسی ندارم و برام سکس هیچ ارزش و اهمیتی نداره... الان هم که اینجا توی یه سایت سکسی هستم بخاطر یه سری دوستیهای صمیمی و خوب بین این نودهزارتا عضو هست (البته امیدوارم هنوز هم من رو دوست خودشون بدونن) که گفتم شايد من هم بتونم جزئي از اين دوستيها باشم و بين اونها سرگرم بشم
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
Quoting: kiss_girl ايتجا بيايد تا يك نقشه اي بريزيم يك كاري بكنيم كه ما هم بتونيم يك سكس كنيم تو هم خوب ميشي
|
|
|
Quoting: armin1365 سلام.من هستم .هرکی هم دوست داشت من در خدمتم چه خدمتی؟
|
|
|
Quoting: Heart_Ace من کلا گرایش جنسی ندارم و برام سکس هیچ ارزش و اهمیتی نداره... شما با تقسیم سلولی تکثیر میشی؟
|
|
|
Quoting: mostafa_74 شما با تقسیم سلولی تکثیر میشی؟ من از جنبه ارضای جنسیش گفتم
|
|
|
|
|
من نه سکس داشتم نه اهل خود ارضایی هستم به مرگ خونوادم و همه مقدسات راست میگم
male
|
|
|
Quoting: pesare_salem من نه سکس داشتم نه اهل خود ارضایی هستم به مرگ خونوادم و همه مقدسات راست میگم به به چه پسري... پيش ما هم بيا 
|