| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دختر ناز برای سکس از تهران هست
babs
|
|
|
slam kasi inja hast ?
|
|
|
برو تو دوست یابی کسخل
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
بعد ببخشید من برام سوال پیش اومده اون هم این که توی همین تاپیک میخواید سکس کنید باهاش؟
سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
|
|
|
Quoting: P0RR00 بعد ببخشید من برام سوال پیش اومده اون هم این که توی همین تاپیک میخواید سکس کنید باهاش؟ نه می بردش تو پیغام خصوصی
|
|
|
# : 3 Jun 2008 02:21 | ویرایش بوسیله: P0RR00
Quoting: captivity نه می بردش تو پیغام خصوصی ديگه سوات ما به اونجاهاش قد نميده همين وسط اگه پايه اي بكش پايين پايه نيستي هم خودم پايه ميكنم بهت ميكشي پايين
|
|
|
Quoting: P0RR00 ديگه سوات ما به اونجاهاش قد نميده همين وسط اگه پايه اي بكش پايين پايه نيستي هم خودم پايه ميكنم بهت ميكشي پايين
والا از خدا که پنهونه ولی از شوما چه پنهون پایینه ولی اینجوری روم نمیشه بپرم وسط تاپیک 
|
|
|
Quoting: captivity ولی اینجوری روم نمیشه بپرم وسط تاپیک خوب اينها كه مشكلي نداره جانم شما ميتوني كله خودت رو مثل كبك داخل خاك كني تا كار من تمام بشه
|
|
|
|
|
Quoting: P0RR00 خوب اينها كه مشكلي نداره جانم شما ميتوني كله خودت رو مثل كبك داخل خاك كني تا كار من تمام بش قبوله ولی کلمو زیر بالش میکنم به شرطی که یه جوری باشه که بتونم نفس بکشم
|
|
|
Quoting: captivity قبوله ولی کلمو زیر بالش میکنم به شرطی که یه جوری باشه که بتونم نفس بکشم نگران نباش فكر ميكني علم پيشرفت كرده و كپسول اكسيژن براي چي اومده؟
|