صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / کس مصنوعی (در اصطلاح کیسه مصنوع)
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 26 May 2008 20:40

سلام به همه دوستان
من مهدي 19 سالمه از شيراز ،من در حال حاضر هر 3 روزي يه خود ارصايي ميکنم و خيلي راه ها رو رفتم و سعي ميکنم تجرباتم رو در اختيارتون بگذارم
يکي از روشهاي خود ارضايي که خيلي بهش علاقه دارم رو ميخوام واستون شرح بدم ،و ساخت يک کس مصنوعي رو يادتون بدم
دو عدد کيسه فريزر مياريد و از گوشه هاي قسمتي که بسته هست رو به طور موازي به گوشه هاي ديگه کسيه ديگه گره ميزنيد به طوري که وقتي دوکيسه به هم وصل هست دو س آزاد داره
توي هر دو کسيه آب جوش ميريزيد و ميبنديد بعد دو قسمت گره خورده کيسه ها به هم وصل ميکنيد (شيئ قلمبه اي رو پديد مياريد)
از اين کس مصنوعي بايد تو حمام استقاده کنيد چون اگه بترکه يا سوراخ بشه مکافاته
تو حمام اون رو روي کرسي ميزاريد و کمي (يه بند انگشت)شامپو ميماليد بهش تا سر بشه و گرنه پلاستيک به کيرتون مي چسبه و حرکت نميکنه
توجه داشته باشيد که نيازي نيست اونو کف مالي کنيد . همون يه خورده بسه وگرنه شامپو تو سوراخ کيرتون ميره و بعدن موقع شاشيدن ميسوزه البته شامپو بچه يک استثناء است و اصلا نميسوزه خيالتون راحت باشه
حالا رو 2 تا زانو نشسته و کيرتون رو بکنيد بين دوتا ته بسته کيسه که مثل سوراخ شده و جالب اينجاست که کيسه ها مثل ذره عمل ميکنه و منظره زيبايي از کيره کلفتتون نشون ميده
بهترين کار اينه که کيرتون رو بکونيد توش و در بياريد و يه مکث 3 ثانيه اي بکنيد تا انزال زود رس تون درمان بشه
استفاده ديگه ازش يک کمي هنر تجسمي ميخواد و اون اينه که فکر کنيد سينه طرف مقابله و اون رو ليس بزنيد و تف ماليش کنيد که ديگه شامپو نخواد
نظر من اينه که تا آب توش جوش هست او تو زير تخماتون بزاريد و لذت ببريد
اگه يه کاسه آب سرد (همراه با يخ)دمه دستون باشه و کيرتون بکنيد توش و بکنيد توي کيسه يا همون کسه ....عند حاله
حالا که اينو خوندي اون پاييين يا يه نظر بده يا تجربت رو بنويس تا ديگران همه استفاده ببرند(مشغول ضمنه اي ها)
جا داره يه تشکر مشت از سايت آويزون و اعضاي سکسيش بکنيم
بازم تجربه دارم ، ببينم موثر بودم يا نه...
مهدي

# : 26 May 2008 20:50

Quoting: private
او تو زير تخماتون بزاريد و لذت ببريد

اوتو
اون اينه که فکر کنيد سينه طرف مقابله و اون رو ليس بزنيد و تف ماليش کنيد

شروین
# : 26 May 2008 20:52

اگه يه کاسه آب سرد (همراه با يخ)دمه دستون باشه و کيرتون بکنيد توش و بکنيد توي کيسه يا همون کسه ....

حالا کیسه یا ک...........س

شروین
# : 27 May 2008 12:21

یه نمونه کس مصنوعی دیگه ای که هست یه کم کار میبره ولی خوب لذت خوبی هم داره
ابتداء میگردید یه لوله پولیکا به اندازه قطر کیرتون پیدا میکنید و اگه کمی گشاد تر باشه عالی میشه
به اندازه طول کیرتون میبریدش و بعد از اون میبینید که اگه بخواید کیرتون رو بکنید توش تمام کیرتون به خاطر زبریش خونی میشه
پس باید اون رو رو شعله بگیرید و یه چیز مخروطی گشاد تر از اون رو بکونید توش تا گشاد بشه و بعد باید با دست تا نرمه لبه هاش رو برگردونید
من خودم یه نمونه دارم که خیلی جالبه هست ، دقیقا فیکس کیرمه و مثل پیستون عمل میکنه ،اگه با دست اون طرفش رو بگیرم دیگه کیرم توش نمیره (واسه هوای مبحوس توش)
و این دستگاه واکیوم هست که تبلیغش میکنند واسه ناتوانی جنسی ، نمونه مشابه اون هست به طوری که کیرم توش میکنم و بعد اون سمتش رو میگیرم تا هوا توش نره و بعد سعی میکنم کیرم رو بکشم بیرون و اصلا بیرون نمیاد و تو کیرم میشه پر خون
واسه این بهتون گفتم که فیکس کیرتون نباشه ، اخه اکثر کیرها قطر سرش کمتر از تنه و انتهاش هست و اینی که من ساختم فقط تا نیمه بیشترش تو میره
اگه لبه های دو سرش رو خم کنید میتونید یه باد کنک بگیرید و وصل کنید سرش ،تا با باد شدنش بتونید هم مقدار حجمی که کیرتون اشغال کرده ببینید و هم وقتی آبتون که اومد بریزید توش
بهتره واسه سر شدنش از کرم استفاده کنید و اگه احساس خشکی کردید یه توف با کرم که قاطی بشه سر سر میشه
من شب ها ازش استفاده میکنم و برای مخفی کردنش میتونید اون رو تو شرت تون و بین دوتا رونتون اونو نگه دارید ( نه واسه همیشه ها ! واسه رد شدن از جلوی اعضای خونتون)
مهدی 19 از شیراز

# : 28 May 2008 22:25

بهترین روش اینه که یکنفر دیگه مثل خودتون پیدا کنید تا هم شما اونو بکنید و هم اون شما رو .
این دنگ و فنگ ها را هم نداره .
میدونم که سخته کون دادن ..
ولی چاره چیه برادر؟!!

# : 29 May 2008 17:18 | ویرایش بوسیله: Nice_kiss26

اگه اينكارايي كه گفتي رو انجام بدن كه هر چي كير هست درب و داغون و خونين و مالين ميشه...!!!!!
روشهاي ديگه اي نبود معرفي كني؟؟؟ اون پلاستيك اب داغ كه بتركه كير بيچاره سوخته اون لوله پوليكا هم كه...............
حتي اگه پسر هم بودم ترجيح ميدادم بي كسي بميرم اما با روش هاي تو خود ارضايي نكنم!

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
# : 29 May 2008 18:00

مي گن ايراني ها با استعداد هستن، همينه ها. براي همه چي راهكار دارن

مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
# : 31 May 2008 04:40

مرسی
من دیگه چیزی نمی نویسم

# : 31 May 2008 04:45

من دیگه چیزی نمی نویسم

حالا خوذتو لوس نکن... بنویس...حیف این همه استعداد به گا بره.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 31 May 2008 23:36

فقط واسه احترام شما
(این دیگه چه جور معذرت خواهی است)

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.