صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / در هندوستان خرج یک فاحشه از خرج یک کاندوم کمتر است
نویسنده پیام
# : 11 May 2008 01:56

در هندوستان خرج یک فاحشه از خرج یک کاندوم کمتر است

# : 11 May 2008 13:23

اینو راست گفتی من خودم اونجا بودم دیدم

# : 11 May 2008 17:33

kosparehkon
بهتر نبود این همه تاپیکی که زدیو توی یه تاپیک جمع میکردی به نام دانستنی های سکسی یا هر اسم دیگه ای.تا انجمن انقدر به هم ریخته نشه.

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
# : 12 May 2008 11:08

Quoting: kosparehkon
در هندوستان خرج یک فاحشه از خرج یک کاندوم کمتر است

البته بعدش خرج درمان ایدزت خیلی بیشتره

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 13 May 2008 18:05

خوب اينجا يه كاندوم بخر برو هندوستان ك..تو بكن

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
# : 13 May 2008 21:36

Quoting: Nice_kiss26
ن ك..تو ب

حالا چرا اینطوری مینویسی بچه مثبت

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 14 May 2008 11:38

شرمنده شما جناب استاد
** ميتوني اينجا يه كاندوم بخري بري اونجا كييييييييييرررررتو بكوني تو كسسسسسسسسسسس اون فاحشه هه

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
# : 14 May 2008 11:39

چطور بود خوشت اومد از + دراومدم؟

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.