| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: m73ir این که میگن کاش در این شهوتسرا ها باز میشد تا همه جا به گه کشیده نشه درست واقعاً اینجا برای 35 تا 45 ها گذاشته شده آنهم برای آدمهای معمولی اونهایی که 25 سال دارن یا گی یا گه نمیدونم هر چی لطف کنن برن یه جای دیگه بدن اینجا برای ادمهای معمولی است که یه اختلاتی بکنن.. بیچاره آخوند ها اسمشون بد در رفته .... همه چی رو بدن دست اینhamidnemai باز هم میگه جایی نیست من برم بدم یا گی باشه یا نمدونم چی باشم. گندتون بزنند hamidnemai و RAMINN . khosham omad aghaye mohataram javabe dandon shekani be baziya dadi afarin harfe dele hamaro zadi
|
|
|
bazi az dostan daran kam lotfi mikonan behar hal az hamaton mamnonam
|
|
|
سلام
|
|
|
|
|
leili2000 من 46 سالمه بیا تا امتحان کنیم مردان میانسال چه لذتی میدن
|
|
|
سلام من شاهين 34 ساله از تهران ashkan1353@gmail.com
|
|
|
# : 10 Sep 2008 14:08 | ویرایش بوسیله: jahangirhot
xxsahar اين حرفو رو چه استدلالي ميزني ؟ من يه دوست دختر 27 ساله داشتم كه اون قبلا چند تا دوست پسر جوون داشت . از وقتي با من سكس داشت تقريبا روزي 2 مرتبه زنگ ميزد و ميخواست كه براي سكس قرار بذاريم چون ميگفت تا حالا اينقدر از سكس مزه نبرده بوده ( منم كه وقتم محدود بود نشد بيشتر از 10 بار ترتيبشو بدم . حيف شد)
راستي يادم رفت من 40 سالمه ( اون وقت 38 ساله بودم) قدم 180 و وزنم 80 . توي سكس هم از هيچ چيز كم نميذارم و حداقل پارتنرم رو 2 بار به ارگاسم ميرسونم همين حالا هم حاضرم براي اثبات حرفم ،هر خانمي كه فكر ميكنه يك جوون بيشتر از همه بهش لذت داده بياد و ارتباط رو با من تجربه كنه . قول ميدم كه بعدش ديگه حاضر نشه از اين سكس چشم پوشي كنه و همه جا از اين تجربه به عنوان لذت بخش ترين تجربش ياد كنه BANDEHYEKOS@YAHOO.COM
|
|
|
سلام من فرهاد هستم 37 ساله از خوزستان دنبال کسی میگردم که سکسو درک کنه نه از روی نیاز به اون نگاه کنه دوست دارم حسش کنه حالا اگه مایلی من می تونم برات پایه باشم ایمیل من هم در پایین نوشتم دوست داشتی با من تماس بگیر shokarane_man@yahoo.com بای
|
|
|
salam man ali34.sale mikham bahatoon chat sexi konam web ham daram pm lotfan bedin
|
|
|
|
|
سلام من هم میتوانم شما را راضی کنم atabak90@yahoo.com
|
|
|
سلام من هم میتوانم شما را راضی کنم atabak90@yahoo.com
|