| نویسنده |
پیام |
|
|
آرش 39 سال تهران aatashmard@yahoo
|
|
|
Quoting: admiral baba leili maro ham tahvil begir albate be darush khan ham salam mikonam عزیزم قربونتم میرم تحویل میگیرم که هیچ بغلتم میکنم البته اگه داریوش روشو اونور بکنه
|
|
|
Quoting: aatashinn آرش 39 سال تهران aatashmard@yahoo goftam nazar bedin na kohdetono moarefi konin 
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha دیگهقرار نبود منو خجالت بدی... آخ الان عرفان آتیش میگیره. بزار همشون اتیش بگیرن دوتایی بریم دریا
|
|
|
leili2000 ...من خودم 35سالمه ولی نمیتونم بگم چه لذتی میتونم برات بوجود بیارم.فقط این رو میدونم هر 29تکنیک سکس رو کامل بلدم.در ضمن همه اونهای که با من بودن رو میتونم بهت معرفی کنم.عزیزم اگه میخوای چیز بیشتری از من بدونی بگو//
|
|
|
چرا هرچی مینویسم ارسال نمیشه؟علتش چیه؟20بارمن جواب دادم اینجا اما ارسال نمیشه
|
|
|
بابا مستانه جان این عکسها رو میزارین آدم از راه بدر میشه
|
|
|
ليلي خاك بر سرت . چرا ديگه تو چت نمياي . يه وقت ديدي دوباره قاط زدما . خودت ميدوني كه ... از ما گفتن بود .
|
|
|
|
|
مهرداد هستم 42 ساله مجرد تنها زندگی می کنم ساکن کرج به سمت جاده ملارد هستم خیلی شهوتم زیاده مایلم دخترای 18 تا 25 ساله را روزی چندین بار بکنم.
خلاصه اگر دختری مایل است دوست دختر من بشه مثل لیلی با من تماس بگیره چون خیلی می خوام بکنمش.
penpalhappy2002@yahoo.com weblog
karaj44.blogspot.com
I Love You So Much
|
|
|
Quoting: Mehrdad1965 دخترای 18 تا 25 ساله را روزی چندین بار بکنم. بیکار هم که هستی.... 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|