| نویسنده |
پیام |
|
|
do sad gofte chon nim kerdar nist sasanam 48 sale az teh dabire riazi khanomi jahate dostie hamishegi ba tazmine riazi afrade khonavadash ta akharer daneshgah kolie maghate id man sasann_sa1
man
|
|
|
# : 30 Jun 2008 17:38 | ویرایش بوسیله: Roozbe
تا تو باشی به چشاتم اعتماد نکنی! دیدی مردا فقط نامرد ندارن؟ ! زنا که از بیخ نامردن!(چـــُسمک!) مواظب خودت باش! بوس بوس!
|
|
|
ردذدرد
|
|
|
|
|
سلام لیلی از اینکه دوباره میبینمت خوشحالم واقعا تو این دوره زمونه اعتماد شده کیمیا به قول معروف هر دوست که دم زد ز وفا دشمن شد یا اول به وفا می وصالم در داد چون مست شدم جام جفا را سر داد
|
|
|
Quoting: iranxiran leili2000 منم 39 سالمه دارم میرم 39.5 چند وقتی هست که حوصله شوخی ندارم ولی خسته کننده شده برام قسمت بود با تو باز شوخی را شروع کنم پس زود بپر تو بغلم تا دیر نشده داری پیر میشی ها
|
|
|
Quoting: Babakkhan42 سلام عزيزم. خوشحالم مشكل حل شد. هنوز هم دنبال جواب سئوالهات هستي؟ راستي يه تجربهي خودمو برات بگم: مرداي زير 40 سال عملاً نميتونن حال اون مرداي بالاي 40 رو كه بحران 40 سالگيشون رو گذروندن درك كنن، با اين كه اختلاف سنشون هم چندان زياد نيست! ميدونستي كه طبق نظر روانشناسها شادترين سن مردها حدود 44 سالگيه؟ با این حرفت مخالفم مرد که از 47 رد بشه کم کم از جذابیتش کم میشه
|
|
|
Quoting: shadian برای شما لیلا ایمیل من 45 سالمه alishadi@ymail.com حوصله ایمل بازی ندارم به این ای دی پی ام بده ببینم چی میگی fereshteh_100
|
|
|
اگه الان راحت دارم پست میزارم همش کمکه اقا داریوش عشقم بوده ازش تشکر میکنم و همچنین همه دوستانی که در این مدت کمکم کردند و با من همدردی کردند از همتون ممنونم اگه بخوام اسم بگم زیاد هستن i love u all entourage
|
|
|
|
|
Quoting: leili2000 گه الان راحت دارم پست میزارم همش کمکه اقا داریوش عشقم بوده ازش تشکر میکنم دیگهقرار نبود منو خجالت بدی ... آخ الان عرفان آتیش میگیره.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
baba leili maro ham tahvil begir albate be darush khan ham salam mikonam
|