| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: AMIRKHALED اریوش جان 20 ساله از مشق نوشتنمون میگزره تمام واحد های تئوری تمام شده فقط عملیها مونده زگهواه تا گور دانش بجو. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: AMIRKHALED داریوش جان 20 ساله از مشق نوشتنمون میگزره تمام واحد های تئوری تمام شده فقط عملیها مونده خب اينطور كه ميگي كل اين بيست سالي كه از مشق نوشتنتون گذشته رو خراب كرديد چون مهم اينه كه هرچيزي كه ياد ميگيري و برات عقلا ثابت شده كه نتيجه خوبي داره رو بايد از همون موقع كه ياد گرفتيش به كار بگيري نه وقتي كه همه طعمهاي زندگي رو باهم قاطي كردي و ديگه نميدوني كدوم طعم مال كدوم بخش زندگي بود
سنگ پاي قزوين اين پست رو زده
|
|
|
Quoting: dariushagha قنبله سنبله؟ آره خودشه...میبخشید....فارسم نم کشیده. سشوار بدم خدمتتون؟ ميگن امريكايي... كدوم طرفشي؟ بگو ببينم اگه نزديكه بيام سشوار رو تقديم كنم 
|
|
|
|
|
Quoting: porroo من فرسوده هستم اما پيرمرد نيستم... با ذائقه شما جوردرنميام هرچند هيچ چيزي با ذائقه خود من هم جور درنمياد mage to zaeghe dari aslan
|
|
|
Quoting: leili2000 are azizam mese ghiyafe to ببخشيد فرمايش شما متين و درست اما ميشه بگيد چطوري ميشه قيافه رو قنبل كرد؟ آخه من زمينه قنبل كردن مهارتي ندارم
|
|
|
Quoting: leili2000 mage to zaeghe dari aslan نميدونم دكتر ميگفت دارم اما من فكر ميكنم پرزهاي زبونم با هم قاطي شدن الان همه چي رو بيمزه حس ميكنم... فقط زبون كوچيكه ته حلقم هست كه ميتونه از بين طعمها چيزي رو حس كنه و اون طعم منحصر به فرد هم جز تلخي هيچي نيست
|
|
|
Quoting: P0RR00 كدوم طرفشي؟ بگو ببينم اگه نزديكه بيام سشوار رو تقديم كن You are the smart man you figure it out... iam in californbia.,..u?
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: dariushagha You are the smart man you figure it out... iam in californbia.,..

you'r so fucking funny man 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
|
|
# : 23 May 2008 00:38 | ویرایش بوسیله: P0RR00
Quoting: dariushagha You are the smart man you figure it out no wonder in finding your location so easily 'cuz you even typed it in your profile
Quoting: dariushagha iam in californ bia باشه كاليفرن ميام
as my IP says I live in warren of Indiana but not 4 long
|
|
|
Quoting: porroo ببخشيد فرمايش شما متين و درست اما ميشه بگيد چطوري ميشه قيافه رو قنبل كرد؟ آخه من زمينه قنبل كردن مهارتي ندارم age mikhay yad begiri bayad khodeto be ye marde vared neshon bedi ta kolan ghobolet kone ham ghiyafato ham kohdeto ghonbol okne
|