صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / شهوتسرا برای35 تا 45 ساله ها
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 101 . 102 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Apr 2008 04:41

Quoting: saedb
سنو سال که مهم نیست جگر طلا ، اصل خلوص نیته ، در ضمن شما از جات تکون نخور حاج خانم
من خودم خدمتت میرسم (البته) برای عرض ارادت

عزیزم اگه دلت خواست یه سر هم به من بزن اگر هم وقت نداری من خدمت میرسممنم جگر طلا هستم ضرر نمیکنی

# : 15 Apr 2008 04:44

حالا نمیشد چهارگزینه ای کنی ما با بله و خیر جواب بدیم

جواب بله و خیر مال عروس خانمه نه مال شما

# : 15 Apr 2008 04:54

بايد بياي پاي درس استاد تا لذتشو بچشي

خیلی مایلم پای درس یه استاد لختشو لمس کنمولی اول بگین چند سال دارین

# : 15 Apr 2008 05:11

لیلی جان من تا به حال با مردی که کمی مسن باشه سکس کردم جالبه ولی خیلی هم اش دهن سوزی نیست ولی با مرد جوون خیلی بیشتر بهت حال میده بخاطر بالا بودن شهوتش و قدرت سکسی که داره تو رو بیشتر راضی میکنه تا با مردی که 40 یا 45 ساله باشه چون مرد تو این سن فقط کمی انزال دیر تری داره و بس

سحر جان از راهنمایی و کمک شما واقعا ممنونم ولی من تا این سکس را از نزدیک لمس نکنم کنجکاو هستم اگه مرد مسنی سراغ داری منو با اون اشنا کن در ضمن عکس خیلی قشنگی برام گزاشتی اگه لطف کنی بازم برام از این عکسها بزاری خیلی ممنون میشم

# : 15 Apr 2008 05:21

Quoting: xxsahar
ye hosnaii dareh adameh jaoftadeh bastegi dareh shoma chi bekhaiid
vali ye kam az shoro halash kam mi sheh

خوب معلومه که منم دنبال همون حسنهایی که داره هستم شور و حالشم خودم زیاد میکنم نگران نباش حالا اگه اهل عمل هستی زودتر بیا جلو

# : 15 Apr 2008 05:26 | ویرایش بوسیله: leili2000

خدا قسمت کنه همگی باهم کاشکی

و اما جوابه این دوستمون
یه پونزده سالی باید صبر کنی تا بتونم یک جواب منطقی از روی تجربه و برهان برات نقل کنم

15 سال تحمل ندارم اگه سنت کمه به بابات بگو بیاد که منتظرم

# : 15 Apr 2008 14:46

Quoting: leili2000
نه عزیزم کاملا درست اومدی ولی سعی کن تا بیشتر سکسی بشی

یزیدتو لیلی
عزیزم اگه به آواتورم دقت کنی متوجه میشی که حتی شرتم پام نیست(بیشتر از این راه نداره سکسی بشم)
اقا اگه دلتون خواست یه کمم به فکر محبت به دخترای حشری و شهوتی باشین و سعی کنید تا یه کمک سکسی هم به اونا بکنید

این موضوع پیشه پا افتاده جز اهدافه کوتاه مدته منه (یه جورایی به چش نمیومد ما هم قید نکردیم)
عزیزم اگه دلت خواست یه سر هم به من بزن اگر هم وقت نداری من خدمت میرسممنم جگر طلا هستم ضرر نمیکنی

چه قدر اینجا خوبه
وفور نعمته . از زمین آسمون برکات الهی میریزه
15 سال تحمل ندارم اگه سنت کمه به بابات بگو بیاد که منتظرم

ببخشید؟؟؟؟
شما هدفتون جمع آوری اطلاعاته یا اینکه دارید گزینش به عمل میارید برای انتخاب چهره برتر برای دخول به دخلتون

و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
# : 15 Apr 2008 15:02

لیلی جان یادم رفت بگم مرد مسن تو رو خیلی بهتر و با لذت فراوان تری به ارگاسم میرسونه البته با جوو ن تر ها میشه ولی فرد مسن تر تجربه دیگری داره

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
# : 15 Apr 2008 18:30

من محمذ/40/تهران/خیلی hot
marde_cheshmabie@yahoo.com
idde:marde_cheshmabie

# : 16 Apr 2008 04:24

عزیزم اگه به آواتورم دقت کنی متوجه میشی که حتی شرتم پام نیست(بیشتر از این راه نداره سکسی بشم)

عزیزم اگه تو بخواهی راه داره منظورم ازسکس لباس نیست رفتار ابزار اولیه در سکس هست

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 101 . 102 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.