| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: saedb سنو سال که مهم نیست جگر طلا ، اصل خلوص نیته ، در ضمن شما از جات تکون نخور حاج خانم من خودم خدمتت میرسم (البته) برای عرض ارادت عزیزم اگه دلت خواست یه سر هم به من بزن اگر هم وقت نداری من خدمت میرسم منم جگر طلا هستم ضرر نمیکنی
|
|
|
Quoting: saedb حالا نمیشد چهارگزینه ای کنی ما با بله و خیر جواب بدیم جواب بله و خیر مال عروس خانمه نه مال شما
|
|
|
Quoting: saedb بايد بياي پاي درس استاد تا لذتشو بچشي خیلی مایلم پای درس یه استاد لختشو لمس کنم ولی اول بگین چند سال دارین
|
|
|
|
|
Quoting: saedb لیلی جان من تا به حال با مردی که کمی مسن باشه سکس کردم جالبه ولی خیلی هم اش دهن سوزی نیست ولی با مرد جوون خیلی بیشتر بهت حال میده بخاطر بالا بودن شهوتش و قدرت سکسی که داره تو رو بیشتر راضی میکنه تا با مردی که 40 یا 45 ساله باشه چون مرد تو این سن فقط کمی انزال دیر تری داره و بس سحر جان از راهنمایی و کمک شما واقعا ممنونم ولی من تا این سکس را از نزدیک لمس نکنم کنجکاو هستم اگه مرد مسنی سراغ داری منو با اون اشنا کن در ضمن عکس خیلی قشنگی برام گزاشتی اگه لطف کنی بازم برام از این عکسها بزاری خیلی ممنون میشم 
|
|
|
Quoting: xxsahar ye hosnaii dareh adameh jaoftadeh bastegi dareh shoma chi bekhaiid vali ye kam az shoro halash kam mi sheh خوب معلومه که منم دنبال همون حسنهایی که داره هستم شور و حالشم خودم زیاد میکنم نگران نباش حالا اگه اهل عمل هستی زودتر بیا جلو 
|
|
|
# : 15 Apr 2008 05:26 | ویرایش بوسیله: leili2000
Quoting: saedb خدا قسمت کنه همگی باهم کاشکی و اما جوابه این دوستمون یه پونزده سالی باید صبر کنی تا بتونم یک جواب منطقی از روی تجربه و برهان برات نقل کنم 15 سال تحمل ندارم اگه سنت کمه به بابات بگو بیاد که منتظرم 
|
|
|
Quoting: leili2000 نه عزیزم کاملا درست اومدی ولی سعی کن تا بیشتر سکسی بشی یزیدتو لیلی عزیزم اگه به آواتورم دقت کنی متوجه میشی که حتی شرتم پام نیست(بیشتر از این راه نداره سکسی بشم)
Quoting: leili2000 اقا اگه دلتون خواست یه کمم به فکر محبت به دخترای حشری و شهوتی باشین و سعی کنید تا یه کمک سکسی هم به اونا بکنید
 این موضوع پیشه پا افتاده جز اهدافه کوتاه مدته منه (یه جورایی به چش نمیومد ما هم قید نکردیم)
Quoting: leili2000 عزیزم اگه دلت خواست یه سر هم به من بزن اگر هم وقت نداری من خدمت میرسممنم جگر طلا هستم ضرر نمیکنی چه قدر اینجا خوبه وفور نعمته . از زمین آسمون برکات الهی میریزه 
Quoting: leili2000 15 سال تحمل ندارم اگه سنت کمه به بابات بگو بیاد که منتظرم ببخشید؟؟؟؟ شما هدفتون جمع آوری اطلاعاته یا اینکه دارید گزینش به عمل میارید برای انتخاب چهره برتر برای دخول به دخلتون
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
لیلی جان یادم رفت بگم مرد مسن تو رو خیلی بهتر و با لذت فراوان تری به ارگاسم میرسونه البته با جوو ن تر ها میشه ولی فرد مسن تر تجربه دیگری داره
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
|
|
|
|
|
من محمذ/40/تهران/خیلی hot marde_cheshmabie@yahoo.com idde:marde_cheshmabie
|
|
|
Quoting: saedb عزیزم اگه به آواتورم دقت کنی متوجه میشی که حتی شرتم پام نیست(بیشتر از این راه نداره سکسی بشم) عزیزم اگه تو بخواهی راه داره منظورم ازسکس لباس نیست رفتار ابزار اولیه در سکس هست
|