صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / گفتگوی داغ و سکسی با مجریان زن تلویزیون
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 73 . 74 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Aug 2008 12:47

..... كارت خيلي خيلي درسته ..... اگه ميشه ساعت و روز پخش اين برنامه شب نقره اي رو براي من هم بفرست ..... ممنون......

# : 23 Aug 2008 20:12

بايد بگم خانوم امير شاهي براي درس خواندن از شبكه رفتند خودم از برنامه به خانه بر مي گرديم شنيدم گفت بعد از چند مدت مي ياد

گفتم اگاهي داشته باشيد خودش گفت باز بر ميگرده توي برنامه

# : 24 Aug 2008 00:30

سلام بچه هاعكساي روياحسيني، درضمن خدمت دوتادوست عزيزم هم عرض كنم كه من خودم هم به طوراتفاقي برنامه ي شب نقره اي روديدم ولي سعي ميكنم حتمازمان برنامه روبهتون بگم

هرگزنميردآنكه دلش زنده شدبه عشق / ثبت است برجريده ي عالم دوام ما
# : 24 Aug 2008 09:11

زهرا جون با اون سینه های معروفش

# : 24 Aug 2008 13:08

چه خبر از الهام جون حشیریزاده؟کسی اگه از مجری سالهای قبل برنامه کودک(؟ هاشمی) عکس داره بذاره

azizam _99
# : 24 Aug 2008 18:11 | ویرایش بوسیله: farshid77

آقا قبلش بگم که من اصولا حشرم بالاست و حتی کس گربه رو هم که ببینم، راست می کنم. این عکس هایی هم که شما گذاشتید، همه شون به درد کردن می خورن ولی خیلی چیزهای متفاوتی از یک کس معمولی نیستن. من نمی دونم بعضی ها چه طور قربون صدقه دو سانت ساق پا یا جوراب رنگ پای این مجری ها رو می رن.
آدم یه چرخ تو خیابون می زنه، تا چاک سینه و گردن بلوری و کون تپل مپل و خط شورت و همه چیز رو می بینه، دیگه چه احتیاجیه بشینه پای تلویزیون که فلان مجری رو دید بزنه.
بلند شید برید تو خیابونا، ببینید چه لعبتایی دارن می چرخن، همه شون هم پا میدن. اگه اهل صفای فیزیکی هم نیستین، لذت بصری ببرین، برین تو پارک ها، بشینین یه گوشه اون سینه های خوشگلی که موقع بدمینوتن بازی کردن، زیر تیشرت بالا پایین می رن رو نگاه کنید یا دختر پسرایی که یه گوشه دارن رون پاشون رو به هم می مالن. من که هر دفعه می رم پارک لاله، گوشه موشه ها زیاد صحنه می بینم، دیگه بهترین این مجری ها این خاله نرگسه که عمو ضرغامی پلمبشو زده.

farshid77
# : 25 Aug 2008 00:14

درجواب دوست عزيزمون فقط يك بيت شعرزيررو ميتونم بگم وعكسهاي زيرروبه شما تقديم مي كنم:
توموميبيني ومن پيچش مو توابرومن اشارت هاي ابرو

# : 27 Aug 2008 19:33

سلام دوستان عكساي يه خانوم مجري خوشگل مشهدي قبلاهم ازش عكس گذاشته بودم درضمن لطف كنيدتاپيك روتنهانزاريداين تاپيك هيچ وقت نميومدصفحه دوم

# : 28 Aug 2008 12:28

azizam_99
مینا هاشمی

# : 29 Aug 2008 03:57

زهره جون و شیرین جون

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 73 . 74 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.