صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / اقدام انساندوستانه شما
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 7 May 2008 05:13 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: shahpur
اقا ایول ...... خداییش باید هر دفعه به افتخاره ورودت به اویزون زنگ بزنن و ضرب ریز بگیرن .

من یه 10 ... 11 سالی از شما سنم کمتره ...... برا تمامه جفنگیاتی که گفتم واقعا شرمنده ام .

ما هم از آوتر و امضا پای کامنتهامون معلومه که به چی علاقه داریم ....( چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...... )

ایندفعه خواستی لبی تر کنی ... جای مارو هم خالی کن . من هم به افتخارت ........ نوش ...

میخورم به سلامتی درخت نه بخاطر سایش ... بلکه بخاطر ریشش .

میخورم به سلامتی دریا نه بخاطر بزرگیش ... بلکه بخاطر یه رنگیش.

میخورم به سلامتی کوه نه بخاطرسختیش ... بلکه بخاطر صبوریش.

میخورم به سلامتی شب نه بخاطر سیاهیش ... بلکه بخاطر رازداریش .

نوش جان ..

ولی یادت باشه : هر کی میاد توی این تاپیک ، اگه چند تا کلفت بارمون نکنه مثل اینه که یه چیزی گم کرده باشم .
اصلا" خودم کرم میریزم که این و اون فحشم بدن .
خیلی چاکریم ..

# : 7 May 2008 05:23 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: ostad_touraj

خوب تعارف تیکه پاره میکنین

بر کیر من سوار شو از روی اعتقاد ----- کاین با هزار حج پیاده برابر است

به به!
استاد غزل !! ..

بابا من کی تعارف کردم ؟... این شاهپور هی تعارف میکنه !
اصلا" داشتیم از اصل موضوع غافل میشدیم .

آره .. قضیه لیست داوطلبان بود .
داشتیم لیست بچه خوشگلا رو مینوشتیم .

نفر چهل و دوم = شاهپور
نفر چهل و سوم = مهدی ویروسی
نفر چهل و چهارم هم = استاد تورج ( از امضات معلومه خانوم نیستی ، بچه خوشگلی ، شیطون )

# : 11 Jul 2008 21:07

چند صفحه گوگوولی

قوقولی قو قول
# : 22 Jul 2008 13:32

بلسیب

قوقولی قو قول
# : 22 Jul 2008 14:35

حضرت داریوش اقا
یه قانونی بزارید که برای عضو شدن تو اویزون حتما باید از سلامتی عقلی کامل برخوردار بود . این بابا تو همون تصادفکه چشمش کور شد, مغزشم مشکل پیدا کرده اینجوری پیش بره میاد مادربزرگ مادربزرگ آغامحمدخان قاجار رو هم می کنه

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
# : 22 Jul 2008 14:54

sam_ra
شما که دختر بودی هاها

در سکوت خود خرابم
# : 23 Jul 2008 16:13

serendipiti درست میگی شما این sam_ra پسر است خودشو الکی دختر جا زده یه جا هم که میگه خانم خنده است و برا فقر داره این کارو میکنه....ما که نفهمیدیم از چی کارش کیفش کوک میشه!!!

قوقولی قو قول
# : 24 Jul 2008 01:47 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: m73ir
چند صفحه گوگوولی

آخ جون .
خروس خوشگله! .. نازتو برم .
راستی بلسیب کیه ؟ .. دوستته؟
بلسیب

حتما" اومدی اسم اونم بنویسی شیطون؟!
بهرحال اشکالی نداره .. درسته که سرم یک کم شلوغه ولی اسم تو و دوستت(بلسیب) رو توی لیست بچه خوشگلا مینویسم .
شاید هم یکی از شما دوتا توی قرعه کشی برنده شدید .. خدا رو چه دیدی ؟
ما که نفهمیدیم از چی کارش کیفش کوک میشه!!!

من زمانی کیفم کوک میشه که جنابعالی برنده این مسابقه بشی و بیای پیش حاجیت !!

# : 24 Jul 2008 22:00

Quoting: sirius_black
حضرت داریوش اقا
یه قانونی بزارید که برای عضو شدن تو اویزون حتما باید از سلامتی عقلی کامل برخوردار بود . این بابا تو همون تصادفکه چشمش کور شد, مغزشم مشکل پیدا کرده اینجوری پیش بره میاد مادربزرگ مادربزرگ آغامحمدخان قاجار رو هم می کنه

sirius_black
این حرفا رو ولش کن عزیزم .
فعلا" به من فکر کن .. و به روزی که در کنار من خوش بگذرانی .
بهرحال اسمت را در لیست بچه خوشگلا مینویسم .
دعا کن بقیه رقبا را کنار بزنی و نصیب من بشی و به مراد دلت برسی .

Quoting: serendipiti
شما که دختر بودی هاها

serendipiti
هه هه هه !!! .. هندونه!
خوشگل خانم من که قبلا" توضیح دادم: یکشب یک سید نورانی به خوابم اومد و وقتی بیدار شدم جنسیتم عوض شده بود .. به همین سادگی .. فقط کافیه به این چیزا اعتقاد داشته باشی تا حرف منو باور کنی .
اسم تو را هم نوشتم .. کاشکی تو برنده شی .. خیلی خوشگلی .

# : 26 Jul 2008 14:00

sam_ra
آهان پس همون شب که همون آقای نورانی اومده به خوابت جنسیتت عوض شده!!!!
مطمئنی اضافه خوشو نریده از پشت پیوند ی چیزی زده باشه بهت؟ میدونی که در کل سادات (استغفرا....) از نژاد اعراب هستند و در کل زیادی هم دارند یه خورده از جلو نگاه کن ببین بیرون زدگی همون از جلو نیست.
چون دورغ هم میگی من مطمئن هستم همونآقا عربه یه کاریی کرده چون میگن اعراب جاهلی خیلی دورغ میگفتن.
ولی من میگم در هر صورت تعیرات غظیم زنتیکی روی شما انجام شده .... اوووو وههه میدونی که اعراب معروف هستند به درازی ...دی بی زیاد خروجی و... شما هم که هم با تجربه هستی هم تجربشو بهت نشون دادن ....
نکنه داری بچه خوشگل برای اونطرف آب جور میکنی شیطون من که در تو نمی بینم مال این حرفها باشی ای جوووون ....
به قول شاعر گر بچه خوشگلی مرا بگاید دست پا زدنش مرا خوش آید . منم توی لیستت اضافه کن

قوقولی قو قول
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.