صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / خانمهايي كه تا حالا از عقب و جلو دادن بيان تو
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 38 . >>
نویسنده پیام
# : 14 May 2008 02:16

ببین شهلا جان هتمن با من تماس داشته باش با همون ایمیله ok

tak tak
# : 15 May 2008 02:06

Quoting: armin45

merci az payame naze to, midonam ke shahla geraftare karhashe, va etefahan to namayandeye khoobi hasti , topice khodet ham kheili naze, manke kheili doustesh daram, aslan ham dar oun taarifi ke shahla karde namigonjam, vali az khoshi dar poste khodam namigonam ke in ghadr edoustaye khoob inja peyda kardam , man ham az ashenait khoshhal misahm , badish ine ke man 6 saat azat doruam#
ghorboonet Armin

ghorbonet beram azizam manam be dosti ba azizi mesle to eftekhar mikonam dost daret leila

# : 15 May 2008 04:28

http://www.avizoon.com/forum/15_59257_0.html

# : 15 May 2008 04:28

http://www.avizoon.com/forum/15_59257_0.html

# : 15 May 2008 21:43

با سلام یه چیزی را میخواستم بگم اینکه خانومی که تا حالا باکره بوده این سوال را نمیکنه قطعا این خانوم همه روشهای سکس را امتحان کرده و میخواسته این را هم امتحان کنه یا از کسایی که داشتن سوال کنه که البته بد نیست. ولی یه مسله هست اگه این نوع سکس با دو تا کیر کلفت انجام بشه ممکنه باعث زخم شدن دیواره واژن بشه که خصوصا در فصل تابستان اذیت کن هست .بای

# : 16 May 2008 01:55

من که یک بار نظر دادم میتونی با ایمیلم تماس داشته باشی

tak tak
# : 18 May 2008 17:44

لذت که داره ولی سوراخ کس وکونت یکی میشه .دوست داری؟

# : 18 May 2008 21:00

من یکی رو از عقب فشار دادم (البت خودش خواست) بعد هم به گه خوردن افتاد بهتره تو هم ریسک نکنی ممکنه تو هم همین بلاسرت بیاد

# : 18 May 2008 22:36

می گم حالا چه کاریه...؟!

یدونه گمونم پرت کنه ها...!

بزرگترين و كامل ترين آرشيو كليپ هاي سكسي ايراني: http://www.avizoon.com/forum/11_61065_0.html
# : 19 May 2008 16:43

اي بابا حالا فرض كن كه آخر و عاقبت حالو بهت ميده يعني تو با تعريف‌هايي كه ما از احساساتمون برات مي‌كنيم تحريك ميشي يا اينكه ميري دنبال اينكه از عقب و جلو بدي پس اين واقعيت تلخ رو بپذير تو ذاتاَ كس و كونت براي دادن ميخاره ولي مسئله مهم ترس از آبروريزي كه مانع از انجام سكس كردن ميشي و گرنه كه من فكر كنم تو با اين سوالي كه كردي دوتا كير هم برات خيلي كمه و بهتره كه با حداقل 10 تا كير شروع كني چون استعداد تو باور نكردنيه دختر با اين سن وسال اين جور هوس كردن مارو و يا شايدم خيلي‌هارو حشري ميكنه ضمن اينكه هيچ سودي براي دوستان نداره منجر به استمناء كردن هم ميشه اميدوارم فهميده باشي چي ميگم البته اگه ........!!!!!!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 38 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.