| نویسنده |
پیام |
|
|
Hornet_32 عزيز درسته كه سولماز جون يخورده مبالغه كرده ( تقصيري هم نداره توي اون وضع شايد يكي رو پنج تا ديده ) ولي تو هم اذيت نكن . پاره پوره چيه ؟ همون هم اگه دستت بيفته فكر نكنم ازش بگذري. درسته ؟ خانمهاي عزيز ، آقايون عزيزتر ؛ لطفا نظر اساسي بدين . اينم پاداش شما : 

از دوست به يادگار دردي دارم ....... كان درد به صدهزار درمان ندهم
|
|
|
Quoting: Shahla_Nazary درسته كه سولماز جون يخورده مبالغه كرده ( تقصيري هم نداره توي اون وضع شايد يكي رو پنج تا ديده ) ولي تو هم اذيت نكن . پاره پوره چيه ؟ همون هم اگه دستت بيفته فكر نكنم ازش بگذري. درسته ؟ سعی نمی کنم تو این مباحث جدی باشم اما حرفت اونقدر مهم و جالب بود که ترجیح می دم پاسخ جدی بدم:
اگه شیی مورد نظر با اون کیفیتی که گفته شد به دستم بیفته قطعا نگاهش هم نمی کنم. معتقدم چنین افرادی با این ادعاها فقط می تونند آدمهای ضعیف رو جذب کنند.
نکته مهم: شرط می بندم این نفر که چنین صحبتی کرده هیچوقت در عالم واقع چنین اتفاقی براش نیفتاده. یا پسره و مرض داره یا دختره و از فانتزیهاش حرف زده. فانتزیها بسیار به ندرت در واقعیت اتفاق می افتند. تو محیطی هستیم که ترتیب جنده رو می دند و پول نمی دهند. جنده ها هم دیگه دنبال پسرای عذب نیستند. ترجیح می دند با آقایون جا افتاده و آبرو دار و حتی متاهل باشند تا با پسرایی که می کنند و پول نمی دند و حتی کتک هم می زنند. حتی با فرض اینکه این حرفها از یک جنده باشه مطمئنا یک جنده حرفه ای نبوده!
از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
|
|
|
Quoting: hornet_32 آها منظورت ساندویچه! از ستاره بپرس!

شروین
|
|
|
|
|
Quoting: hornet_32 میگند حسن آقا ادرس خونه حسن اقا رو بما هم بده... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: Shahla_Nazary اينم پاداش شما : من که با دیدن عکسها دردم گرفت تو چطور میخوای تحمل کنی؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: hornet_32 خانومه جواب می ده: اومد دم در گفت چیز پاره پوره ای نداری به ما بدی؟ دلم براش سوخت!

Quoting: amo bade ادرس خونه حسن اقا رو بما هم بده... آقا واسه این که دست زیاد نشه فقط آدرسو به ما دو تا بده
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
شهلا جون گفتنش فایده نداره.بسته به طرفش لذتشم فرق میکنه. پس برای فهمیدن میزان لذتش باید عملا امتحان کنی!
راه دیگه ای هم نداره . ما هستیم از بروبچ هرکی مایله اعلام کنه.!!!
سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
|
|
|
haj khanom shahla haj agha jingooly ma ke az paye haee sabeghe darimm';)
c0ck_khastani
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade ادرس خونه حسن اقا رو بما هم بده...
Quoting: saedb آقا واسه این که دست زیاد نشه فقط آدرسو به ما دو تا بده گذاشتن آدرس (اعم از ایمیل و پستی) و شماره تلفن و .... در این سایت خلاف مقررات است! 
از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
|
|
|
kon bishtar hal mide makhsosan age tarafo kon shekarish koni ke dige aslan velet nemikone ya kone khodesho bega mide ya kire toro
vahid
|