| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Shahla_Nazary خيلي دلم ميخواد بدونم اگه از عقب و جلو تواما بدم چي لذتي خواهم برد . اصلا لذت داره يا نه ؟ لطفا لذت يا درد خودتونو توصيف كنيد مردای محلتون مگه دو عدد دودول دارند؟ منظورت رو واضح بگو جگر خودم کمکت میکنم تا بخواستت برسی....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Shahla_Nazary این عکسه عجب جگر بود فقط بدرده خودم میخوره...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: Barbodxxxlpenis hornet_32 خیلی لذت داره من حاضرم با دوستم دو نفری این کار را باهات بکنیم

از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
|
|
|
|
|
Shahla_Nazary عجب سوالی پرسیدی شهلا جون اتفاقا یه سری یه ببو گلابی به پسته منو رفیقم خورد یه همچین برنامه ای هم روش پیاده کردیم به من که زیاد حال نداد هر کاری میکردم معامله سره جاش بند نمیشد همش میزد بیرون . ولی فکر کنم به اون طرف خیلی حال داد چون همش میگفت دهنمو گائیدید ولم کنید 
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
عقب و جلوش مهم نیست تنگیش مهمه ...
|
|
|
سلام من سلماز هستم 28 سالمه اولین بار تو 16 سالگی یه دوست ژسر گرفتم 20 سالش بود من بلد نبودم بردم تو خونه خلاصه بگم لختم کرد روم خوابدد بعدم بازم کرد از اون به بعد دیگه حشری شدم ومیخواستم یهکی منو بکنه من از عقبو جلو دادم خودم از عقب دادن خوشم میاد ولی دردش نمیذاره یه روز رفتم تو یه خونه 15 نفر کردنم همشونم از کون دیگه راه نمی تونستم برم ولی کلا مردا کونو بیشتر میکنن البته الان مجانی نمیدم ژول میگیرم دستی 50000 تومن 
URL must be full
|
|
|
Quoting: solmaz2007 سلام من سلماز هستم 28 سالمه سلام سلماز
Quoting: solmaz2007 بار تو 16 سالگی یه دوست ژسر گرفتم 20 سالش بود خوب بعدش
Quoting: solmaz2007 بعدم بازم کرد از اون به بعد دیگه حشری شدم آخی حیوونی
Quoting: solmaz2007 منو بکنه من از عقبو جلو دادم کاره خیری کردی مطمعنم الان کلی دعا بدرقه راهته
Quoting: solmaz2007 یه روز رفتم تو یه خونه 15 نفر کردنم همشونم از کون دیگه راه نمی تونستم برم
Quoting: solmaz2007 پول میگیرم دستی 50000 تومن فکر نکنم کسی که 15 نفر (اونم از کون ) کرده باشنش هزار تومنم بیرزه موفق باشی
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
جنده 5 ولاری؟؟؟ پاشم برم ایران. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: solmaz2007 دستی 50000 تومن

|
|
|
Quoting: solmaz2007 سلام من سلماز هستم 28 سالمه اولین بار تو 16 سالگی یه دوست ژسر گرفتم 20 سالش بود من بلد نبودم بردم تو خونه خلاصه بگم لختم کرد روم خوابدد بعدم بازم کرد از اون به بعد دیگه حشری شدم ومیخواستم یهکی منو بکنه من از عقبو جلو دادم خودم از عقب دادن خوشم میاد ولی دردش نمیذاره یه روز رفتم تو یه خونه 15 نفر کردنم همشونم از کون دیگه راه نمی تونستم برم ولی کلا مردا کونو بیشتر میکنن البته الان مجانی نمیدم ژول میگیرم دستی 50000 تومن تنها عبارتی که به ذهنم رسید آدامس جویده شده بود. 
میگند حسن آقا میره خونه می بینه زنش داره به یه گدا میده. با ناراحتی می پرسه تو که میدی به ادم حسابی بده! چرا داری به این گدای ژنده پوش میدی؟ خانومه جواب می ده: اومد دم در گفت چیز پاره پوره ای نداری به ما بدی؟ دلم براش سوخت!
از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
|