| نویسنده |
پیام |
|
|
RAHA_BEHRAD 16 ساله هرروز سکس داره
اینو بن کنین 16 سالشه هنوز
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: NAZI46 این اق مدیره ..نباید چیزی بشش گفت ... ولی چکار کنم اقا مدیر .. حقیقت رو نباید پنهان کرد اینجا ایشون الان با عصا دارند راه میرن ..تقریبا هلو امسال رو اگر بخوره البت با کمک دندون مصنوعی ..میشن 94 سال 80 سال سکس داشته ..بقیشو هم کسی باهاش سکس نکرده ای ول از کجا فهمیدییییییییییییی

شروین
|
|
|
اين يكي 23 سالشه هر دفعه يكي مخشو بزنه سكس داره
.
|
|
|
|
|
والا چون نمیدونم پسره یا دختره نمیتونم بگم داده یا کرده اما به نظر میاد زیاد کنتور انداخته دوباره صفر شده  آواتارشم یه جا جا گذاشته مثل دخترا که شورت یا سوتین جا میذارن  هووم پس احتمالا اینم دختره 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
من 56 سالمه ويروس با من كل كل نكن من باكتريم
.
|
|
|
فکر کنم از این بچه دماغو هاست بهش نمیاد تا حالا سکس داشته
دستتو از تو دماغت دربیار بچه
|
|
|
وات اور بي حدو حصر دوست داره سكس كنه اما درسهاش اجازه نداده سنشم هي ور ميداره دست كاري ميكنه نميتونم بفهمم
.
|
|
|
اقا بي احترامي شوخي نيست شما كه بزرگ مايي بايد بدوني
.
|
|
|
|
|
Quoting: RAHA_BEHRAD من 56 سالمه ويروس با من كل كل نكن من باكتريم کل کل چیه بابا بهت نمیاد بیشتر از 16 باشی
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: RAHA_BEHRAD بي حدو حصر دوست داره سكس كنه تا اینجاشو درست حدس زدی
Quoting: RAHA_BEHRAD اما درسهاش اجازه نداده اینجا رو خراب کردی من اون موقع که دانشجو بودم از الانم بیشتر سکس داشتم آخه بیکار بودم 
Quoting: RAHA_BEHRAD سنشم هي ور ميداره دست كاري ميكنه نميتونم بفهمم 30 سال ناقابل که این حرفا رو نداره

Quoting: RAHA_BEHRAD اقا بي احترامي شوخي نيست شما كه بزرگ مايي بايد بدوني با منی یا حسن کچل ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|