| نویسنده |
پیام |
|
|
خب کسخل باید جواب واقعی باشه دیگه خودت بده
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
ای لولا
گفتن بی شرمانه ترین
نه واقعی ترین
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: ostad_touraj ریدی تاپیک میگه بی شرمانه ترین جواب را بده استاد جان گیر نده به این بچه خونش میفته گردنتا (ولی خودمونیم سوال خوفی پرسیا جملگی خایه کردن جواب بدن)
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
ای خایه دار بیا جواب بده ای مامان دار بیا جواب بده ........................ ................. ولی اگه جواب بدی باید دوباره مامانتو عروس کنی اخه اینجا همه کمین کردن ای خایه دار...........
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
Quoting: royale_korosh استاد جان گیر نده به این بچه خونش میفته گردنتا (ولی خودمونیم سوال خوفی پرسیا جملگی خایه کردن جواب بدن)
حالا ببینیم چند تا پست میره که یکی جواب بده
sammandar
برو یکی از بچه های سکسی خانوادگی رو بیار که تاپیک از بن بست در بیاد
در ضمن تا این سوالو جواب ندین حق سوال دیگه ندارین
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
ostad_touraj استاد تاپیکو کوبوندی تو دیوار 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver استاد تاپیکو کوبوندی تو دیوار چرا؟مگه استاد خالی بست؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
باشه بابا من جوابتنو میدم من به یادش جلقیدم
سوال: حالا میذاری به یاد کس خواهرت و مامانت اسب ماده ی جلوی در خونمونو بکنم؟
|
|
|
|
|
بکن تا ته
عکس خواهرتو میدی باهش جلق بزنم و آبم روش بریزم
اگه خواهر نداری مال مامانت
|
|
|
بابا این تاپیک به گا رفت 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|