| نویسنده |
پیام |
|
|
salam..khoobin...vaseie etelae baziia baiad begam man bimariie ravani daram va az tarighe inkar erza misham....be bimarim migan sado mazokhism...man ba sexe tabii rza nemisham va baiad nokari konam..shoma ham age nemidoonin berid negah konin..bikhod dam az mardi nazaniin....
|
|
|
داداش من خودم صدتا کتاب روانشناسی خوندم .تو نمیخواد واسه من اظهار فضل کنی برو بیماریتو علاج کن.
سادو مازوخیسم (سادو مازو شیسم) اسم مرض تو نیست! یه چیزی شنیدی ولی نمیدونی کجا باید استفاده کنی .اگه بخوای آدرس یه روانپزشک خوبو بهت بدم برو خودتو نشون بده!!!!
سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
|
|
|
طلايه عزيز من تقريبا تموم تاپيكهاي شما و مستر امين رو قبلا خوندم و عكساشونو نيگا كردم با اينكه چنين تمايلي را بصورت شديد در خودم نمي بينم اما نميدونم چه جوريه كه كاملا دركتون ميكنم . جالب اينجاست از بين اينهمه تاپيك كه در موضوعات مختلف ايجاد شده مال شماها خيلي محترمانه ، جدي ، آموزش دهنده و كلاسه شده هستند . توضيحات خوب و مبسوطي ميدين ( خصوصا طلايه جون ) ، اهانتها و مزخرفاتي را كه از روي بي اطلاعي ديگران ميدن با صبر و متانت تحمل كرده يا جوابهاي محترمانه و قانع كننده ميدين . به هر حال من اطلاعات زيادي از شما گرفتم و خيلي از سوتفاهم هايي كه داشتم رفع شدند . چند روز پيش در يكي از تاپيكها خوندم كه داري ميري برزيل . اميدوارم اونجا هم به فعاليت خودت ادامه داده و اين تاپيكها را ول نكني . بعنوان كسي كه ابهامات زيادي در مورد رابطه هاي ارباب - برده داشتم از توضيحات طلايه ، مستر امين ، مستر سيامك و ديگران كه در اين زمينه توضيحات خوبي داده اند سپاسگزارم و اميدوارم از عدم درك ديگران و متلكها و مزخرفات اونا ناراحت و دلسرد نشوند . از همه كساني كه درك درستي از اين روابط ندارند هم خواهش ميكنم توهين و اهانت نكنند . اگر به اينجور رابطه ها احترام نميذارن ، لااقل به انسانها احترام بذارن . اگر درست نگاه كنيم همة ما چيزهايي در خود داريم كه چندان مورد احترام و علاقة ديگران نيستند . خسته نباشيد
از دوست به يادگار دردي دارم ....... كان درد به صدهزار درمان ندهم
|
|
|
|
|
باهات موافقم عزیزم اینم ایمیلم dr_omid_111851@yahoo.com
|
|
|
salam
|
|
|
man az har kari ke mano erza kone estegbal mikonam che arbabi bashe che nokari tala
|
|
|
منم یکی از کسایی هستم که به شدت به این نوع ارتباط گرایش دارم، تو ارتباط BDSM تمایل زیادی به برده بودن برای ارباب زن ( Mistress ) دارم، یه همچین رابطه ای رو قبلآ با دو از دخترهای هم دانشکده ایم داشتم که یکیشون دوست صمیمی من بود و اون یکی دوست اون که چند روز بعد بهمون اصافه شد. به همه انواع فتیش علاقه دارم و واقعآ تمام وجود دخترا و زنها رو میپرستم و هیچ محدودیتی برای خدمت به اربابم ندارم و non-limit هستم، به عنوان مثال footfetish, shoes and socks fetishv, pony slavery, toilet slave, forniture slave, pain and torture و discipline . معتقدم تو این نوع ارتباط تصمیم گیرنده میسترسه و یه برده ی کامل باید بی چون و چرا همه ی خواسته های اربابشو انجام بده. ( شاید این در مورد من که هیچ محدودیتی واسه خدمت به اربابم ندارم درست باشه اما میدونم خیلی وقتا قبل از انجام هر کاری و شروع هر رابطه ای برده و ارباب راجع به محدودیتها و مسائل دیگه صحبت میکنن ) اگه صحبتی از Master نکردم چون چندان گرایش به داشتن ارباب مرد تنها ندارم مگر اینکه زوج باشن. khedmatkare_dokhtara@yahoo.com http://360.yahoo.com/khedmatkare_dokhtara
?what if you dont even have a choice to choose
|
|
|

?what if you dont even have a choice to choose
|
|
|
|
|
Quoting: sage_khano0oma24 چه كسي از رابطه ارباب و برده خوشش مياد؟ من خوشم نمیاد
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade من خوشم نمیاد خست هنباشی عمو
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|