| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina تنها موردی که ندارم این زیاد موردی نداره ما حین آموزش یه سری زنگ تفریح داریم که تو اونا یه سری ورزش و فعالیت بدنی خاص داریم ( آره دقیقا درست فکر کردی منحرف ) کم کم انعطاف بدنی هم پیدا میکنی 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
WhatEver تو هنوز یکی رو پیدا نکردی بیاد بهت ماکارونی درس بده
رضا
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina حالا این آگهی استخدام چی بود ؟ من جدا دارم دنبال کار می گرددم تو خصوصی اگه خواستی برام بگو که چی خوندی و سابقه کاریت چی هست شاید یه فرجی شد راستی آگهی های همشهری رو چرا نمیری ؟
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
Quoting: Spy تو هنوز یکی رو پیدا نکردی بیاد بهت ماکارونی درس بده نوچ
|
|
|
Quoting: WhatEver همچون کمد آخه کمد قد من پیدا نمیشه. دلیلش رو هم خودت خوب می دونی.البته از امشب نه از فردا شب تصمیم گرفتم ماکارونی بخورم شایدشکل ماکارونی شدم و کمد هم برام پیداشد.
|
|
|
Quoting: WhatEver تو خصوصی اگه خواستی برام بگو که چی خوندی و سابقه کاریت چی هست شاید یه فرجی شد
 بعدش همه ازم میپرسند کارتو از کجا پیدا کردی ؟ آخه با چه روی جواب بدهم 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina آخه کمد قد من پیدا نمیشه. دلیلش رو هم خودت خوب می دونی نترسون منو

Quoting: mmmmmmmmmmina بعدش همه ازم میپرسند کارتو از کجا پیدا کردی ؟ آخه با چه روی جواب بدهم نابغه بگو تو آگهی های همشهری بود
|
|
|
Quoting: WhatEver نابغه بگو تو آگهی های همشهری بود همشهری از کجا حالا پیدا کنم . تو هم هی کارهارو سخت تر کن. در ضمن به رئیسم هم نمی تونم اعتماد کنم . رئیسی که از تو ی آویزون پیدا کرده باشی تکلیفش روشن روشنه. ارباب و برده کامل
|
|
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina ارباب و برده کامل دوش دالم  night night

|
|
|
Quoting: ostad_touraj دل و قلوه میدین شدید
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|